http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...zy_milion.html
i do czego to dochodzi w naszym kraju ? : )
@@Aureos
no nazwa chyba nie najważniejsza ;p
Wersja do druku
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...zy_milion.html
i do czego to dochodzi w naszym kraju ? : )
@@Aureos
no nazwa chyba nie najważniejsza ;p
"pieniadze nie sa dla nas problemem" - dziwne xD
Zacytuję z Wykopu
Cytuj:
Wydawało mi się, że Trwam z Rydzykiem na czele strasznie biedni są?
Od siebie dodam, że bardzo dobra inicjatywa. Zamiast płacić 20 zł na TVP, można będzie obejrzeć za free w TV Trwam (która zreszta jako jedna z niewielu stacji ma w internecie darmowy oficjalny stream)Cytuj:
Zależy kiedy. Jak idą pielgrzymką do Częstochowy to mają imperium.
Jak chcą miejsce na multiplexie to są niewiarygodni finansowo.
@edit
nazwę tematu mogles jakąś inną dać bo obecna nadaje się na forum gimnazjalistow
jak nazywasz cos beka ze mozesz ogladac za darmo zamiast placic 20 zl to chyba cos z toba nie tak ;d
tv trwam inwestuje w widzów-kibiców. rydzyk ma łeb do interesów, bo wie że duża część kibiców to janusze z wąsami, którzy potem zaczną regularnie oglądać tv trwam.
no widzisz bawi mnie to, że akurat w tym kraju mecz reprezentacji polski emituję telewizja religijna (do tego trwam XD) zamiast telewizji polskiej ; ) to chyba coś z polską telewizja nie tak, a nie zemną
@@
a jakby tak mś 2014 puszczali na trwam bo tvp czy innego szajsu by nie było stać ? XD
Tak z innej beczki.
Ludzie serio płacili za mecze polski z jakąś macedonią czy czarnogórą ;dd? Nie wiem ile musieliby mi dopłacić żebym zmarnował 90minut na oglądanie tej para-reprezentacji.
Pay per view to chyba coś co w polsce nie powinno istnieć.
no stary sport narodowy AHAHAHAH
z drugiej strony trzeba pogratulować pomysłu cyfrowemu polsatowi ; D
Sprytnie zagranie. Mecz przyciągnie uwagę społeczeństwa, ludzie zauważą, że niejako dość znanej tv nie ma na multipleksach i rząd w końcu kiedyś pęknie, aby im to miejsce udostępnić...
a co ty masz do mojego avatara ? O: jak nie umiesz prowadzić normalnej dyskusji tylko się spinać to won, zresztą co się można po tobie spodziewać mając taki avatar :D na ulicy oceniasz ludzi po kolorze koszulki czy kroju spodni ?
To Ty nie potrafisz prowadzić normalnej dyskusji, co Ci nie pasuję w telewizji o tematyce religijnej? ,nazwa tematu też świadczy o Twoim buractwie
Jak widzę gościa z dziarą na czole hwdp/z koszulką sadzić,palić ,zalegalizować/albo emo cipke w rurkach z włosami po pas to od razu mam wstępnie zdanie o takiej osobie,może w tym trochę stereotypu ale co tam