Gdzie expic 103k ek skill 97/93 ed m lvl 70 lvl 100 zalezy nam na expie moze byc troche waste ciekawe i nie oklepane propozycje nas interesuja a w zasadzie przynajmniej z 300k/h na glowe pozdrawiam
Wersja do druku
Gdzie expic 103k ek skill 97/93 ed m lvl 70 lvl 100 zalezy nam na expie moze byc troche waste ciekawe i nie oklepane propozycje nas interesuja a w zasadzie przynajmniej z 300k/h na glowe pozdrawiam
hellspawny
brimstone bugi
quary
wyrmy na darashii po kilka i ava/exori's
poi/fenrock dl
Ja się podpiszę pod Quarami. Na Sunken mało ludzi chodzi, Knight może bezpiecznie lurować pod schody, Druid klepie z Thunderów. Dobrze też jest na Behe Edron lub Destroyery i Nightmary w Yalahar.
wszystko fajnei ale potrzeba 300k/h expa czyli wychodzi ze 600k /h zeby podzielic na 2 300 dla nas obu
Zamek Vengoth
insecty lub deeplingi - obydwie piekne opcje
lizard choseny
zeby nie zakladac nowego tematu, to ja poprosze o miejscowke dla 127 rp + 147 ed
tak, wiem ze nie ma ich zbyt wiele, ale mimo wszystko moze cos sie znajdzie :)
@up
-kopalnie svar
-demony yala
-choseny
insecty przy odblokowanym ulu, Deeplingi, vengoth (prawa gorna, lewa gorna, no i gorna wieza mozecie probowac), hellspawny -1 (plagi odlurowywujecie poza jednym),
mhm,
quary ten edek moze bic solo na potrawce. ja na x2 msem do 800k/h wyciaglem, jak powoli biega to lipa z expem, loot za to swietny.
mhm, moze jeszcze hydry na forbidden?
serpenty+medusy?Cytuj:
zeby nie zakladac nowego tematu, to ja poprosze o miejscowke dla 127 rp + 147 ed
tak, wiem ze nie ma ich zbyt wiele, ale mimo wszystko moze cos sie znajdzie :)
Yala demce?
na war golemach nieźle sypie, wyrmy z Ava na Drefii, dobry exp i loot.
a solo 127 rpkiem? tez glownie chodzi o cash, ale dobrym expem rowniez nie pogardze =p