Witam szukam teamu do grania rankedow 3vs3, lub 5vs5
preferuje Ad Carry,Mid.
Wersja do druku
Witam szukam teamu do grania rankedow 3vs3, lub 5vs5
preferuje Ad Carry,Mid.
zapomniales dodac ze jestes unranked i masz
18 Wins
28 L
XD
poniewaz nie gram rankedow bo zawsze znajda sie feederzy albo afk jesli nie wierzysz w moje umiejetnosci zarzuc name zagramy.
typie grasz fiddlestickiem z clarity masz 50 farmy trynda w 25 minucie i tak samo ezrealem, nie musze z toba grac zeby wiedziec jak slaby jestes
haha kazdy ma gorszy dzien.
Widac ze sam nie potrafisz grac,i boisz sie ze bd lepszy od cb.
gorszy dzien?
w takim razie chyba masz gorszy dzien co dzien bo znowu sprawdzilem twoj biedacki profil: http://www.lolking.net/summoner/eune/30668076#history
i znowu grales fiddle z clarity, znowu masz chujowa farme i spierdolone buildy /ashe 3x bt stronk/
co to w ogole kurwa jest runy "TANK" = same flat armory
fiddle to akurat feedowalem specialnie,buildy robie pod siebie czlowieku wiec ogarnij nie musze robic buildow i run takich jakich ty chcesz...
robie buildy,i runy takie jakie mi sie podobaja to ze nie mam buildow takich jak na stronach to nie znaczy ze nie potrafie grac koles ogar.
Jesteś słaby. I to jest najlepsze, że gościu mówi, że mu się trafiają feederzy i dlatego jest na takim elo xDDD
nie wiesz jak gram naprawde wiec nie oceniaj mnie jesli ze mna nie grales,tyle na temat po 2. naucz sie czytac do czego sluzy ten temat a potem pisz bo nie wnosisz nic do tematu
Nikt nie będzie chciał z Tobą grać, jeślli na malpha składasz bt, a blitzowi kupujesz rabadona. Fajnie, że grasz tak, jak Ci jest wygodnie, ale może lepiej nauczyć się wykorzystywać postacie do tego, do czego zostały stworzone, a co za tym idzie - częściej wygrywać? Sam dopiero się uczę grać, przy około 450 rozegranych normalach mam raptem 15 winów przewagi, ale patrząc na Twoje gry, to nie chciałbym zaczynać rankedów z Tobą.
@do tego 3 strony run - jedna full ad, druga full ap, trzecia full tank...
i co?ja robie wlasne pomysly na postacie i bd wykorzystywal je jak mi sie podoba i z tym dobrze mi idzie.
i ogarnijcie sie bo to nie temat do pisania swoich opinii o mojej grze tylko o team wiec retardy cicho tam.
marny troll, do tego jeszcze jest beznadziejny i próbuje udowodnić że ma racje niszcząc na normalach ludzi którzy grają tak samo słabo jak on
dobra zostawcie go chce miec na czym elo wbijac omg, tylko problem ze on poleci w dol szybko ;sssss