czesc. jakie polecacie glosniki 5.1 do kompa i jakas karte dzwiekowa od razu zeby ladnie to dawało? mam okolo 350-450 na glosniki i troche na ta karte. chcialbym sie zmiescic w 500-600 zł
Wersja do druku
czesc. jakie polecacie glosniki 5.1 do kompa i jakas karte dzwiekowa od razu zeby ladnie to dawało? mam okolo 350-450 na glosniki i troche na ta karte. chcialbym sie zmiescic w 500-600 zł
sorry ale te glosniki to jak gowno wygladaja i pewnie tak i graja. nie ma czegos normalniejszego? kidys widzialem byly fajne logitechy albo creativy ;s
to lepszych nie ma do kompa do 500zl? a te tansze to czym sie roznia? moze te tansze wziac? karta na pewno będzie pasowala? komp ma z 5-6lat
Jak gówno to wyglądają plastikowe zabawki od firm takich jak logitech czy creative. Jak zależy Ci na wyglądzie to po co zakładasz ten temat? Zaproponowane przez Vadima głośniki mają neutralny, klasyczny wygląd i zagrają milion razy lepiej niż plastikowe badziewie o którym mówisz.
Karta będzie pasować na 99%. Dla pewności możesz podać model płyty głównej jaki masz. Kartę dźwiękową polecam brać używaną, zaoszczędzisz trochę, a te karty nie psują się tak jak inne podzespoły komputerowe, więc nie ma obaw o to, że sprzęt odmówi posłuszeństwa po tygodniu.
no moze i macie racje ale wy tylko strzelacie ze te geniusy 6000 beda dobre czy sa dobre? bo nie chce 1/3 wyplaty wyjebac w bloto. chce byc zadowolony. tzn zeby dawaly na pelnej kurwie
Pytanie, czy jest sens na początku brać te tańsze głośniki bez karty dźwiękowej? Nie chcę kupować dziadostwa za 200zł plastikowego, ale nie mam też 500zł do wydania, więc narazie chciałbym przeznaczyć tylko te 300zł na głośniki i zastanawiam sięczy jest sens do zintegrownaej karty AsusProrock 67, teraz mam głośniki które chyba kosztują 10zl i mają z 20lat, dosłownie :D
Więc kupiłem te głośniczki przed chwilą. Mam nadzieję, że będę zadowolony :) http://allegro.pl/glosniki-genius-sw...536510907.html
Jak mogę sprawdzić jaki mam model płyty głównej żebym mógł się upewnić, że karta dźwiękowa będzie pasowała? :)
Nazwa płyty głównej Gigabyte GA-K8NF-9
to będzie pasować? skąd wiesz czy tak czy nie? ; p
Bedzie pasowac. Karta ktora Ci polecalem jest na PCI v2.2 lub nowsze, a na Twoje plycie wedlug tej strony sa 3 wejscia PCI 2.3.
dziekuje bardzo. a moze jakas lepsza karte polecisz? jak kupuje juz glosniki za te ponad 500zł to i karte moge ciut lepsza kupic zeby pozniej nie zmieniac. slyszalem ze jeszcze jakieś grubsze kable mozna kupic bo te seryjne sa chude a na grubszych kablach lepiej slychac ;)
chce zeby gralo az milo było ;)