"6305 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today."
6305 bot kont mniej. Co sądzicie? Jak u was?:)
Wersja do druku
"6305 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today."
6305 bot kont mniej. Co sądzicie? Jak u was?:)
U mnie jak boty były tak są ; /
Przynajmniej jest z kogo kase zdzierać ;D
czyyyyyściutko, konto botowane trzema charami do 14stej godziny staminy caly czas. :)) XENOBOT GÓRĄ!!!!
Bbotem typ trenował mi chara ,bez przypału :)
209 ek i 195 ms do kasacji... Najgorsze jest to że nie bociłem od ponad pół roku ( a i wtedy używałem tylko "pewniaków" jak Nbot). Z ich news'a wynika ze zbanowani zostali ci którzy bota używali przez kilka ostatnich tygodni więc coś tu jest nie tak.
Może nimi grałeś ostatnimi czasy? I healing miałeś czy coś?
Jak nie to możesz zawsze pisać odwołanie, lecz to sie na mało zdaje zazwyczaj. Ale zawsze jest nadzieja.
Account banished until deletion because of using unofficial software to play (Automatically detected)
- 2 dni na bocie - jedna stamina. Jakis miesiac temu. huehue
W ogóle nie jestem w posiadaniu żadnego bota od kiedy nbot się skończył. Zastanawiam się czy ten ich automatic tool mógł uznać za bocenie powtarzanie pewnych czynności w tej samej kolejności każdego dnia. Ostatnio robiłem daily taski o podobnych porach i w ten sam sposób, czy też stawiałem postaci na offline trening w tej samej kolejności. Odwołanie oczywiście napisze.
Oni nie wyłapują co miesiąc ludzi, którzy w tym miesiącu używali bota. Ich program znajduje też boty sprzed pół roku itp, było już wałkowane to..
U kolegi, 4 konta na tibiaauto polecialy, czyli wszystkie. Na poprzednim mass banie tez 4 konta ;d
Śmieszą mnie pomysły na odwołanie się od bana za bocenie, bo nie bociło się już pół roku ;d
blackd bez bana
Tibia auto 2 konta czyściutko a do leczenia używałem klbota też czysto. ;)
do leczenia blackd safe cheats i nic ;p
Kolega z tego forum skillowal na Tibia Auto i czysciutko :)