Jak jest z treningiem dystansu offline? Mianowicie jaki jest 'Blood+Spark Hit %' ?
Wersja do druku
Jak jest z treningiem dystansu offline? Mianowicie jaki jest 'Blood+Spark Hit %' ?
Nie ma dokładnych informacji, ale jest ok. 2 razy wolniejszy niż skillowanie na dummiesach.
4 razy wolniejszy, 100% celności
Czyli skillując 12h offline to tak jakby skilować 3h online?
No to ciekawe, po podobno wszystkie skille oprócz shielda idą 50%, tylko shielding leci 25%.
Też tak na początku myślałem, lecz ja w 12 godziny wbijałem na targetach 5% dista - a na offline treningu wbiłem około 1,5%.
Też się zdziwiłem teraz ;f Trochę lipnie bo myślałem że 50% wolniej a tu aż 25 %. No ale cóż i tak to za darmo jest, nic nie trzeba robić więc nie ma co narzekać !:)
ale melee skille tylko dwa razy wolnej?
Czyli meele i dist leci tak samo na offline trainie.
To trochę lipa :/
nie gram juz jakis czas i jestem zaskoczony tym co czytam ;) na jakiej zasadzie dziala ten offline training?
jak jestes wylogowany to twoja postac skilluje z 1/2 normalnej predkosci, trzeba pogadac z npc na pacc area
Nie trzeba z nikim gadać. Jak masz pacc to idziesz do miejsca, gdzie w danym mieście są posągi do skilowania offline, wybierasz posąg, klikasz i wylogowywuje Cię.
ps
A jak jest na nowych serwach, gdzie skile idą x2 i exp jest x2?
Jak to się ima do ofline trainingu? Tak jakby się skilowało ręcznie na normalnym serwie?
Przelicznik 2x nie obejmuje skillowania offline na nowych serwerach troche to rozczarowuje no ale nie mogło być tak słodko :P