witam, oglaszam ad gragasa najlepszym bruiserem w tej grze
pozdrawiam, opapi
Wersja do druku
witam, oglaszam ad gragasa najlepszym bruiserem w tej grze
pozdrawiam, opapi
rozwin ta wypowiedz??
licze na wiedze torgowiczow na temat ligi legend, moze ktos mysli podobnie jak ja
@down
brut bylby dobry na niego jakby e robilo psyh dmg
buty 3 poty rush trinity mozna 2 dorany ale w jego przypadku to waste golda imo
potem fh fon merce buty
dalej jeszcze nie rozkminilem, pd by sie swietnie sprawdzil
ogolnie chodzi o zrobienie tanky utility skurwiela z duzym dmg z trinity poniewaz ma 250 ad z samym trinity + spamowalny sklill dla sheena
@down
max w bo e robi pojebany dmg tylko jak bijesz w 1 target
150 ad na 5 lvlu plz
mnie sie wits znudzil no i mres z fona + mercow starczy
imo pd, to item dajacy najwiekszy dmg na takie postacie jak grag
nie wiem czemu jak czyms gram to wszyscy sie smiejom a potem OP jeste nordradamuske chyba, duo doran, brut,maw,trinity?
e/w max? e chyba bo pojebany dmg w early?
# to moze wits jak masz free ad to ten as i troche resa legit, tak jestem fanbojem witka
gankuja mnie w 2 ja zjezdzam im 90% hp i zostaje mi polowa
gragas omper asdasd szkoda ze gram 1v5 i gankuja mnie w 5 a team afkuje majac 20 cs
sprobowalem - nie wyszlo, top przeciwko Jayce'owi, dostawalem ostro w dupe na lini 0/4, bo kiedy podjezdzalem do niego R i E to on uzywa odrzutu swojego i nic nie moglem robic, do farmienia pbardzo fajna postac, moze nastepnym razem sie uda :-) Mialem 1/4/1 chyba.. :p
sion też ma free ad w dużej ilości + ulti dające lifesteal i as więc czy przypadkiem nie był by lepszy?
ta, ale nie ma dasha co 3 sec slowujacego na 35% na 2.5 s aoe i op ulti majacego 40 sec cd
i nie musi odpalac skilla, ktory daje mu ad/redukcje... a co do gragasa moze byc ciekawym pickiem vs ire z ta redukcja as, renek zruchany do 0 tylko potem rambo, ale min 3 typa musialo byc zeby mnie zlapac +3x ult i exhaust +cc mimo wszytko taki sobie bruiser gragas, cos w stylu trinity, fh, fon,pd, ie w miare ok bekowe kryty z brzucha
polecam
http://i45.tinypic.com/124x81t.jpg
mistrz painta
jakie elo i czy to po moim temacie??
jedynie co gragas ma fajnego to pasyw i ten dash musiał bym zagrać.