Jak budować Warwick'a ?
Patrzylem różne buildy i robią go pod Magic DPS często (mallet, latarnia, Wit's end , Buty maga. )
Co o tym myślicie ?
Nie lepiej będzie się spisywal z berserkami + 2 widmowe + 3 krwiopijce i jazda :D ?
Wersja do druku
Jak budować Warwick'a ?
Patrzylem różne buildy i robią go pod Magic DPS często (mallet, latarnia, Wit's end , Buty maga. )
Co o tym myślicie ?
Nie lepiej będzie się spisywal z berserkami + 2 widmowe + 3 krwiopijce i jazda :D ?
frozen hert , wits, merce reszta sytuacyjnie.
Widmowe? Krwiopijce? matko :((
wits end, merce, fh, potem mozna praktycznie wszystko
Co z widmowymi ?
No wlasnie pytam czemu go tak nie skladaja to nikt nie odpisze tylko jebnie jakis znak zapytania XD
@down
ja polecam się jebnąć mocno w czolo i wyjść na dwór, poszukać znajomych a nie siedzieć 18 godzin dziennie przy LoL'u i starać się pokazać jak to ktoś (ja) ma malo wiedzy na temat gry XDDDDD
Masakra czlowieku.
Merce>wits end>fronzen heart>spirit visage> mallet> zalezy czego potrzebujesz ja tu zwykle buduje Guardiana
latarenka tylko jak idziesz na jungle
a nie są brane bo sa nieopłacalne ponieważ za niższą cene bardziej life steal bostuje mu spirit visage + dodatkowe bony, a dancer bo za niższa cene ma podobny bost od wits edna + dodatkowe obrazenia a i tak ma juz zajebisty bost do as z samego w
Nawet jak ktoś ci pisze poprawne nazwy to musisz je przekręcać żeby pokazać jak to się nie znasz na tej grze? Nie jesteś fajny pisząc spirital, i nie radzę tak kozaczyć bo nikt Ci potem nie pomoże.
EEee przestarzale buildy za komuny mu dajecie.
Ja polecam sorci - hextech gunblade - sprit visage - frozen heart - x
Glacial shrouda z FH wrzucamy w trakcie robienia hextecha.
Nie widze zadnego sensu w sorcach na ww. Daja one okolo 20 hp wiecej z leczenia q...
Gunblade za drogi i teraz po jego nerfie strasznie mało daje, nei wprowadzaj go w błą bo z gunbladem zamiast witsta nie zdazy sie dobrze uleczy i juz padnie
#Tulipan
tak, ale jak grasz na midzie warwickiem to masz z sorcerkami (+runy) 20% (teraz po nefie mniej) hp true damage w każdego mida + outheal.
Generalnie na ww zwykle buduję sorce, boostuje mu to całkiem przyjemnie i tanio zarówno damage jak i healing, no chyba, że przeciwnicy mają chore cc/bardzo mocne ad.