w tym temacie prosze zadawac pytania dotyczace mid lane i ogolnie gry (mechanika itp)
Wersja do druku
w tym temacie prosze zadawac pytania dotyczace mid lane i ogolnie gry (mechanika itp)
witam
najlepszy mid laner?
Karthus - safe pick/chujowy pick , kiedy go brać kiedy nie brać itd. wiem, że fizz go ostro kontruje ale co z innymi?
Jak tworzysz taki temat zapodaj jakie W:L normal ,serwer,elo ;d
#Topic
Build lee top ,masterki,z kim lee lose a z kim win ;d
runy na sorake/nunu pod support
anivia/cass/ahri imo.
ciezko jednoznacznie stweirdzic kto jest najlepszy, kazda z tych 3 postaci ma wszystko - dmg, cc, utility, zalezy od setupu i sytuacji, ahri ma imba mobilnosc, cass aoe stuna a anivia milion slowow
jeden z najsilniejszych casterow atm, tak na dobra sprawe to zeby karthusa skontrowac trzeba cos z popierdolonym burstem, przede wsyzstkim fizz, poza fizzem to leblanc, agresywna cassio i ezreal (ad) powinni byc go w stanie zabijac, zone'owac czy w jakikolwiek sposob odciagnac od farmy
a i jeszcze viktor, laser zabierajacy na 9lvlu pol hp najlepszy
jak oceniasz branda na midzie? czy latwo go skontrowac?
Czemu nie wymieniles swaina jako jednego z lepszych midow tell me panie i wladco
Czym carrować low elo (z 1100 do 1400 gdzieś) oprócz akali i sionem ad?
Jestem ekspertem - AMA
jakoś w to nie wierzę jakie screeny czy cuś a pozatym jak taki ekspert z ciebie proszę ci pokaż mi jak spadasz na 900 elo i wychodzisz z tego Piekła SAM/SAMA
zapomnialem o nim calkowicie, ostatnie buffy duzo pomogly i jest kurewsko silny, ale w setupie pod dwoch ap (kennen/vlad top) bo inaczej braknie magic dmg
sionem ad? chyba ap
na low elo dziala wsyzstko, ale jesli chcesz podbic to polecam stomperow typu leblanc czy fizz, wygrywasz lane i przy okazji gankujesz
daj mi konto to moze pogram jak bede miec ochote
nie musisz wierzyć, w sumie jakiś czas temu wszyscy pisali VIKTOR GUWNO a on udowodnił, że to całkiem mocny pick ;d
to ty siedzisz w gówno elo hell i Cie boli, że jest lepszy? XD
@arinori
tutaj chyba miały występować pytania na temat mechaniki gry lub gry na midzie nie na topie.
@topic
a kennen mid? opinia?