-
gry z zaje-klimatem
Eloszka, szukam gier z klimatem, który nie pozwoli mi sie oderwać przez kilka h. chce być wgnieciony w fotel podczas gry. Cos jak np. Skyrim, Borderlands, minecraft (tak, to ma klimat). chodzi o to, ze gra ma być ciekawa i dawać duże możliwości. jedynym ograniczeniem jest to, ze albo gra musi być tez pod ps3, albo mieć niskie wymagania. Zastanawiałem sie nad zomboidem, co moglibyście mi na ten temat powiedzieć?
-
Zomboid fajna gierka RPG, klimat może być jak się wczujesz
może mod do army II DayZ?
-
Gothic ?
Morrowinc i Oblivion
Amnesia
-
S.T.A.L.K.E.R Cień Czarnobyla - gra z najlepszym klimatem.
-
Gothic 4 - zajebisty klimat, ale niestety gra krótka :(
-
nie bijcie, ale gothici, obliviony itp mnie nie kręcą. arma z tego co wiem ma duże wymagania, nie wiem czy jest na console. zastanawiam sie nad tym stalkerem. słyszałem o nim wiele dobrego
-
Mówisz, że gry w stylu Skyrima, po czym piszesz, że gry w tym stylu Cię nie kręcą XD
Fable: Zapomniane opowieści - małe wymagania a gra naprawdę świetna, dość krótka (koło 20h) ale za to epicka, przeszedłem 3 razy pod rząd :D
-
fallout 3, fallout 3 new vegas
-
@up, co za niespodzianka.
Fallout 1
Fallout 2
Fallout 3
Fallout New Vegas.
-
mi się bardzo podoba the bindings of isaac ;d
-
Nie powiedziałem ze styl gothicow i poprzednich TESow mi nie odpowiada, ale te konkretne tytuły jakos mnie nie przyciągają. Fallouty - 1 i 2 tak nie za bardzo - nie lubię turowek, a 3... no nie wiem jak z klimatem. ten bindings of isaac brzmi interesująco. mógłbyś opisać co w tej grze jest wg ciebie najlepszego?
-
Polecam jednak spróbować z DayZ. Dla mnie te 60 zł które wydałem na Armę jest najlepiej wydaną kasą na grę w życiu.
-
Mafia : The City of Lost Heaven
-
Mass Effect 1/2/3
Max Payne 3
-
jak nie masz życia to wciągniesz się w mount and blade, wiesz, nigdy nie miałem dziewczyny, wszyscy mnie bili itp. a tutaj pojawia się mount and blade, znalazłem sobie dupę, mam dużo znajomych, bije ludzi, którzy mi się nie podobają, jest ok!