Witam, kumpel mi powiedzial, ze teraz przy padnieciu internetu/kompa sie nie pada. To prawda? Jesli tak, wytlumwczcie jak to dziala.
Z gory dzieki
Wersja do druku
Witam, kumpel mi powiedzial, ze teraz przy padnieciu internetu/kompa sie nie pada. To prawda? Jesli tak, wytlumwczcie jak to dziala.
Z gory dzieki
Sekundę po wykryciu utraty połączenia, twoja postać przestaje być atakowana przez potwory przez 30 sekund. Po 30 sekundach, potworzy znów zaczną atakować...
- druida / soca przez 10 sekund
- paladyna przez 20 sekund
- knighta przez 30 sekund
Po tym czasie postać zostanie wylogowana.
tak napisałeś że nic nie zrozumiałem konkretnego, przez 30 sek nas nie atakują moby i po 30 sekundach nas biją z powrotem? Każda profesja ma krótszy czas na rc? sork 10sek/ palek 20 sek /kina 30 sek? I po jakim czasie postać zostanie wylogowana?
sorry taki z ciebie expert tibia :O ale przydałby ci się expert w pisaniu logicznego textu...
ale czego można sie spodziewac po tibijskim ekspercie...
No i po co na niego najeżdżasz, nikt nie ma obowiązku Ci pomagać, więc jak sie nie podoba to wyjdź.
Jeśli wyłączą ci internet na 5 minut to z tego co wiem i tak padniesz, masz chyba te 30s na ponowne zalogowanie
Nie jestem pewny, nie gram w to już
Jesteś totalnym debilem jeżeli nie zrozumiałeś tego co bobek napisał i czemu na niego najeżdżasz? zazdrość? -.-
Skoro jesteś debilem napiszę tak, żebyś zrozumiał:
1. Dostajesz kicka, czyli wywala Cię z gry, czyli nie widzisz postaci, czyli nie możesz się ponownie zalogować
2. Sekundę po tym potwory przestają Cię atakować na 30 sekund, czyli pół minuty.
3. Po tych 30 sekundach (pół minuty) potwory znowu zaczynają atakować:
a) sorca/druida, czyli postacie magiczne z małą ilością hp przez 10 sekund, czyli 1/6 minuty i po tym czasie postać zostaje wylogowana, czyli jest bezpieczna.
b) paladyna, czyli postać, która ma średnią ilość hp przez 20 sekund, czyli 1/3 minuty i po tym czasie postać zostaje wylogowana, czyli jest bezpieczna.
c) knighta, czyli postać, która ma dużą ilość hp przez 30 sekund, czyli pół minuty i po tym czasie postać zostaje wylogowana, czyli jest bezpieczna.
zrozumiałeś?
ale gdzie ja na niego najechałem? tu wychodzi kto jest debilem, a raczej niedorozwiniętym dzieckiem które każde słowo krytyki odwraca w wojnę internetową . Mogłeś napisać capslockiem wszystko ;o... napisal to tak chujowo ze nic nie zrozumialem , a po 2 części twojego posta już rozumiem. Nie wszyscy są ekspertami tibijskimi i są na bieżąco z grą więc zaciekawił mnie ten temat bo w moim przypadku kick praktycznie zawsze równał się śmierci a skoro odpowiedź była taka mierna dla kogoś kto nie jest w temacie , dla ciebie pewnie było to proste bo grasz/grałeś jak był update z tym/czytałeś zmiany wprowadzane przy kolejnych update'ach. Fajnie że coś zmieniają w tej grze :)
Przykro mi bardzo, ale nie mam obowiązku uczenia ludzi dodawania. Jak sam nie potrafisz dodać dwóch liczb (30+10; 30+20; 30+30), no to co mają inni o tobie sądzić? Może przejmiesz moje stanowisko? ...
Nie, nie gram i nie grałem od tego update'u. Przeczytałem post bobka i od razu zrozumiałem o co chodzi, ale jak widać niektórym ciężej przychodzi czytanie ze zrozumieniem. Cały Twój poprzedni post jest jednym, wielkim atakiem na bobka, który wszystko dobrze wytłumaczył. Ale czego można się spodziewać po człowieku, który stawia spację przed znakami interpunkcyjnymi :)
Lekki bezsens bo i tak większośc postaci się przewróci przy tym re-ataku.
Tam gadacie, ten system uratował mnie już z 10x, nie wiem czemu net mi się sra i wywala mnie na 10s~, raz tylko zdarzyło mi się tak paść ; d
Nawet jeśli raz nas ten system ocali, to zawsze nie jesteśmy do tyłu z expem itd, więc dobrze, że powstał ; d
A to co napisał Bobek było dla mnie w pełni zrozumiałe i zaciekawiło mnie działanie tego systemu, nie wiedziałem, że potwory po tych 30s znów zaczynają atakować :o
Mnie rowniez uratowal xxxxx razy :P W dodatku skad bobek masz takie informacje? Ja nigdy o tym nie wyczytalem a w dodatku czasami jak po kogos wpadam, to luruje potworki na siebie, daje xloga i czesto sie takiej osobie udaje przezyc, bo jakos nigdy nie zauwazylem, zeby po 30sekundach znowu potwory bily tą osobę.
Informacje te zostały podane przez CipSoft na forum Tibia.com