Nie wiem czy zauważyliście, ale niby jest exp x2, lecz na pasku wchodzi exp x4. Nie wiem jak to możliwe, czy coś jest zbugowane, ale kurwa korzystajcie :D
Wersja do druku
Nie wiem czy zauważyliście, ale niby jest exp x2, lecz na pasku wchodzi exp x4. Nie wiem jak to możliwe, czy coś jest zbugowane, ale kurwa korzystajcie :D
kurde mowilem ci zeby byc cicho a ty sie chwalisz xd kogos zal dupe scisnie ze jest exp x4 da cynk dla cip i cofka bd ;/
Właśnie mam 1,5mln/h na grimach RPkiem, jeden grim jakieś 3%, a powinienem dostawać 2%.
@edit
w 17 min wbiłem 60% na staminie, 160rp.
Lece sprawdzić na wyverny. Tylko teraz czy jest sens expić? Bo przecież na pewno cipy się dowiedzą o tym i pewnie cofka będzie.
sens jest cofno to cofno a moze nie cofna jak sie nie dowiedza
A sprawdził ktoś czy skille też idą x4?
Nie jestem pewien czy to 4x exp, mi się wydaje że to 3x, wczesniej dostawalem ze stamina 8k expa za jednego grima, aktualnie dostaje 16k. Czyli wtedy bez staminy dostawalo się jakieś 5k czyli z 2x expem dostaje sie ok. 10k + 1x exp ze staminy to 6k czyli 16k.
skille też :) zabiłem 5 wywervn i na każdej mi o 1% poszło, a mam 68 dista, chyba ide skillować
na tibia.com już powstają tematy o tym bugu.
teraz premka działa nawet na facc xDDDDD exp x4 na faccu jeśli masz premke
6734 expa do lvl
11:11 You gained 10 experience points. 11:11 Loot of a rat: a gold coin
6714 do lvl
mi normalnie leci wiec chyba juz wszystko normalnie.
nightmarka mi daje okolo 13k expa, troche beka xd
smiecham, m level skacze jak pojebany. 11 druid na antice, 3 m level. uzylem cala mane na exury i dostalem 25% m levela
Exp na of ekiem moim:
11:12 You have gained 305,128 experience in 1 hour and 3 minutes.
14% skilla wpadło przez ten czas ;)
ma ktos moze namiary na ten temat o tym bugu na t.com? ;p
dobra mam juz ;d
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=3708209