Jeżeli będzie sporo zainteresowanych ,mogę zasponsorować takie coś, chętnie wezmę w tym udział sam :).
Wersja do druku
Jeżeli będzie sporo zainteresowanych ,mogę zasponsorować takie coś, chętnie wezmę w tym udział sam :).
też mógłbym w sumie zorganizować następną edycję, pod warunkiem, że uczestnicy nie każą mi czekać dwa tygodnie na napisanie tekstu.
To trzeba ustalić zasadę, tekst w ciągu 48h, lub dyskwalifikacja.
48 to moze troche za malo, tak 72 byloby idealnie wedlug mnie
co do samego przedsiewziecia to jestem jak najbardziej za, sam chetnie wezme udzial
przestań, trzy dni na napisanie SZESNASTU WERSÓW? przecież jak ktoś zepnie dupę i potraktuje to poważnie to napiszę zwrotkę w maksymalnie dwie godziny, więc nie widzę powodu, żeby dawać więcej niż dwa dni na wysłanie tekstu, bo zrozumiałe, że danego dnia nie zawsze trzeba mieć czas.
nie każdy w domu ma mikrofon, nie każdy jest na tyle odważny, żeby dać się usłyszeć przez szersze grono. uwierz mi, liczba uczestników stopnieje szybko gdy dodamy nagrywki.
jak na wersy pisane to ja jestem zainteresowany udziałem
flow mam gorsze niż kula, ale jak chcemy nagrywać to jestem za ( wbudowane mikro w laptopa pozdrawia )
a do pisania jestem pierwszy!!
@Podbijam mocno nagrywki
wyeliminuje to ludzi, ktorzy napisza tekst, który sam w sobie jest dobry, tylko technicznie niewykonalny.
Jak chcecie popisać to jak najbardziej w to wchodzę.
Hm, jeszcze co na to administracja, ufunduje jakieś upominki, jeżeli turniej pójdzie ok?:) Czy sam mam fundować jakieś premki?
Napisz do któregoś z adminów, zapewne bez problemu za miejsca na podium będą animowane avy/własne rangi.
widzisz?
organizowałem taki konkurs na innym forum nie mającym nic wspólnego z rapem - z własnego doświadczenia wiem, że cała masa ludzi po prostu NIE CHCE nawijać i prezentować nagrywek, za to są bardzo chętni do napisania tekstu.
nie wiem, jeśli bardzo chcecie, to można dodać nagrywki, ale nie wróże takiemu konkursowi przyszłości. ja się piszę tak czy siak mimo braku skillsów w nawijaniu =d.
CO TO ZA 'RAPERZY' skoro tekst ma być napisany,
to możę napisz temat
T O R G O W I P O E C I
może mnie troche poniosło, ale dla mnie rapowanie to rapowanie a nie pisanie wiersza przeciwko komuś, skąd takie chore praktyki?
Jak ktoś się wstydzi swojego głosu, to niech się udziela w konkursach pisania wierszy IMO
w takim konkursie jak mówię, bardzo chętnie wziąłbym udział mimo, że nie mam głosu ani skillsów. Kto chce walczyć? ;]
TAKIE JEST MOJE ZDANIE, KTÓRE NIE MA NA CELU NIKOGO OBRAZIĆ
@up
Zająłem 2 miejsce w słowikach, na prawdę nie wstydzę się swojego głosu, jednak rapować a pisać to coś innego. Rapować na prawdę trzeba umieć, to jest zajebista sztuka i nei wiem czy jest ktoś w tym dobry na tym forum.
Słowiki to inna sprawa. Tutaj się śpiewa, liczy się to jak śpiewamy, a nie co śpiewamy. W HH sprawa wygląda trochę inaczej - liczy się wykonanie, ale pisać też trzeba umieć. Proponuję walkę na teksty a nie na śpiewanie, od śpiewania są Słowiki.
Sam nie jestem żadnym raperem, nawet nie umiałbym tego zaśpiewać, ale jako że piszę wiersze to i mogę napisać coś rymowanego w stylu HH. To jest fajna forma bo mogą brać udział i wprawieni, siedzący w HH jak i spokojni pisarze, tak jak ja.