Tak jak w temacie, który telefon bardziej polecacie? Mam dylemat ;d
@Sry za zły dział,prosze o przeniesienie
@Slyszeliscie o ZTE LIGHT? wygląda ciekawie ;d
Wersja do druku
Tak jak w temacie, który telefon bardziej polecacie? Mam dylemat ;d
@Sry za zły dział,prosze o przeniesienie
@Slyszeliscie o ZTE LIGHT? wygląda ciekawie ;d
Zly dzial. Powinno byc tu.
HTC Despirre S? Co to?
@Top
Bralbym Evo, wiekszy ekran, wieksza rozdzielczosc, mocniejszy procesor.
@Edit
Jak chcesz ZTE Light uzywac jako telefonu to pozdrawiam.
No faktycznie obczaiłem go na yt i za wielkie to jest. A miałes w ręku może tego evo? Jak to jest z tym 3D?
Nie może być coś innego w ich cenie?
Jak nie to bierz htc
#edit
Evo 3d :D
Z tym 3d to jest tak, ze on robi zdjecia lub/i nagrywa w 3d. Mialem w reku w sklepie.
I naprawde widać to w 3d? czy tylko lekki efekt
Ah, wybacz, chodziło o evo 3d
Szczerze mowiac, mozna to ujac jako "lekki efekt". Ale mimo to telefon ogolnie fajny jest, dobrze wykonany. Od Desire S lepszy ;p
w sumie lepiej zaplacic 100zl wiecej i wziąśc 3d evo (przedluzam abonament w play)
Chyba że masz inne do wyboru? Daj linka do oferty to może coś lepszego będzie ;d
Jeszcze Desire Z, za 1zł. Evo 3d mam 99zł, a reszte musze doplacic po 300+ także odpada.
Tak wgl widziałem że na takie smartfony są fhooy wyjebane gry. (Gta 3 wersja jak na pc ;o) Wie ktoś skąd mozna takie sciągnąc? ;d
Desire Z aktualnie posiadam. Jak duzo piszesz i zalezy Ci na qwerty to polecam. Ale mysle ze warto dac te 100zl za Evo.
GTA mozesz kupic tutaj, albo poszukac w necie za darmo :p
zastanów się jeszcze, bo telefonu nie zmienisz pewnie za tydzień, zazwyczaj warto dopłacić
ale jak nie to bierz evo 3d, będziesz zadowolony
a gry na andka są i te bardzo wymagające, i te mniej, zazwyczaj te mniej wymagające są bardziej grywalne :)
poza gta 3 obczaj sobie shadowgun (grafika, bo grywalne to to nie jest wg mnie)
Evo 3D to bardzo dobry telefon, napewno lepszy od Desire S.
wytapałem z telefonu