Porozmawiajmy o tej postaci, poniewaz kombinacji jakie mozna na niego zrobic jest w chuj.
Zaczne :
AD marki czy M. Pen ?
Armor yellow czy Mana regen ?
Malady :
Swietny item, w polaczenu z WE i Madredami robimy tons of dimejdz, probowal ktos ?
Wersja do druku
Porozmawiajmy o tej postaci, poniewaz kombinacji jakie mozna na niego zrobic jest w chuj.
Zaczne :
AD marki czy M. Pen ?
Armor yellow czy Mana regen ?
Malady :
Swietny item, w polaczenu z WE i Madredami robimy tons of dimejdz, probowal ktos ?
Nie gralem dlugo, wprowadzili hybrydowe marki na pena? Jak tak to na ww mozna by cos na nich ugrac..
jedyny słuszny build to na cdr: merce>Wits end> sv>fronzen heart> sytuacyjnie(ja zwykle składam tu malleta i madredy
Dlaczego nie?
@top
Dawno temu składałem na niego madredy+malady(nie zawsze)+wit's end i to wystarczało. Buty sorcerki albo ewentualnie mresy. Reszta pod tanka. Dzięki temu większość teamfightów wyglądała tak, że rzucając ulti zadawałem kolesiowi 6x(madred+malady+wit)+costam od teamu, a dobijalem z Q (raz, czasem dwa). Później oczywiście włączałem buffa i z łapy też zadawałem 'tons of damage'. Ogólnie ciężko było paść przez to, że miałem dużo resów, hp, wbudowany life-steal i heal z Q (potem dochodziły do tego takie bonusy jak banshee's veil albo GA). Teraz nie wiem jak jest, bo parę miechów nie grałem i mogli coś zmieniać, ale z tego co pamiętam ostatnio ww jest słabszy niż dawniej i ludzie zamiast madredów biorą latarnię, bo tańsza. Do tego chyba atmoga, ale nie mogę potwierdzić bo rzadko widziałem jakichkolwiek ludzi grających warwickiem. (w sumie nie wiem czemu)
To drogi item, prawda, ale do dobiegania jest E i ww ma swietnego gap closera od 6 lvla.
Dodatkowo benefitujesz tym, ze za kazdy hit (w przypadku ulti 6x pod rzad) procentowo bijesz w kolesia. Armor to tak przy okazji moim zdaniem.
+po drodze kupujesz razorki, ktore w jungli przeciez nie beda nic nie robic
+AS po drodze tez sie przyda.
W sumie to item sam w sobie drogi, ale to, co sie na niego sklada daje stopniowe korzysci i to nie jest tak, ze staty sa bez zmian az zdobedziesz 4k
jungle ww > solo top ww
buty + 3 potki wits end merce phage (dowolna kolejność) sunfire cape frozen mallet ga itd
0/21/9
ad (quinty) +as (marki) armor mres
jego ganki są zabójcze (co z tego że dopiero na 6 lvlu skoro wtedy co minute ma pewnego killa?), nie jest strasznie podatny na cj, dobry dmg
nie wiem jak na waszym, ale na moim gówno elo jungle ww jest op