Czesc :P chcialbym zapytac sie was o Cassiopeie, jak tym grac, co robic jak sie ustawiac itp itd :P
Wersja do druku
Czesc :P chcialbym zapytac sie was o Cassiopeie, jak tym grac, co robic jak sie ustawiac itp itd :P
grasz jak każdym innym ap carry ustawiasz się z tyłu team fighta i spamisz skillami i ulta rzucasz w tf nie w jedną osobe tylko we wszystkich jak są zwróceni do ciebie przodem
Dokładnie, jednak moim zdaniem warto złożyć ją nieco bardziej tanky niż inne postacie, ona nie opiera się aż tak bardzo na combo, raczej na ciągłym dmg z E.
Spellvamp też warto, ja składam wotę w każdej grze.
Myślę ,że roa rabadon rylai to core.
ja od siebie dodam ze na taka cassio mozesz zrobic roa, a potem rylaia, wtedy jestes tanky i dmg tez dobry kleisz, wcale nie potrzeba jej bardzo duzo ap, tak jak innym postacia np gragasowi
Horuglass to u niej must. Ludzie tak sa wyczuleni na op cassio ze czesto leci jako first target zamiast ad carry na low elo ^^
2 dorany, wota, rylai, czapka, void/qss
taki build sie sprawdza, ew. zamiast doranow to roa
skile to R > Q/E > Q/E > W
Q i e to zalezy, jak daje rade na lini i jade przeciwnika to maxuje e, a jak jest ciezko to maxuje q
a mozecie przyblizyc jak sprawdza sie spell wamp ? bo ciekawi mnie to :D
Bardzo dobrze, Cassio prawie nie ma cd, także daje bardzo dużo sustainu.
polecam skladanie warmogow, cassiołpia ma tyle demejdza, ze spokojnie pod tanky moze isc
(also poleczam abyssala)
up
japierdole... powiedz ze jesteś trollem prosze Chyba że masz 15 lvl albo 700 elo
nowogracze tak bardzo nieswiadomi ze uzycie liczby mnogiej bylo tutaj celowe, zamierzone i poprawne gdyz dotyczylo budowania tegoz przedmiotu w wielu grach, nie w jednej konkretnej.
insynuowanie ze mialem na mysli skladanie wiecej niz jednego swiadczy o czyims bardzo blednym i naiwnym poczuciu zrobienia ze mnie trola i w ogole to ;__;
1. Nie smieszny gruby pajac tylko jeden z lepszych ap mid i chuj mnie obchodzi czy jest chinczykiem czy nie ma nog.
2. Nie gram jak mi powie bo osobiscie tego nie skladam, tylko nie potepiam tego ze ktos robi tanky castera
3. Wiadome ze nie ma na mysli wota 4 warmogs buty chociazby dlatego ze dodal do swojego buildu abyssala, ktory automatycznie dal mi ogolny wzglad o co mu chodzi w jego buildzie