-
Guild Wars 2
Witam, jak wiadomo (a może nie) w tym roku wychodzi gra Guild Wars 2. Jest to typ gry, za którą wystarczy zapłacić RAZ, a nie płacić abonament :D
Jestem ciekawy jaki macie stosunek do tej gry, i czy zamierzacie kupić?
Ja osobiście kupuje pre order jak tylko wyjdzie, jeśli są chętni można by umówić sie na zrobienie gildii
ps. szukałem tematów o tej grze, ale ta szukajka jest dość kiepska, więc gdyby temat był powtórzony, prosze o usunięcie :D
-
Ja na 100% kupie, na niektórych stronach są już podobno pre ordery po 180 zł.
-
Tak, ja też mam zamiar kupić. Może moje osiągnięcia w HoM'ie nie są jakieś wybitne, ale w GW2 trzeba zagrać!
-
pre-ordery bedzie mozna już zamawiać 10 kwietnia , przy okazji zapraszam do gildi Elite-kings...
jak coś tu stronka :
http://www.elite-kings.pl/
proszę przeczytać regulamin
-
Tak samo jak większość wyżej przymierzam się do kupna GW2 jak tylko będzie można. Gra wydaje się być bardzo ciekawą i coś czuję że wciągnie mnie to.
Kumpel z klasy na becie będzie śmigał :/
-
Kupujeee i mój kumpel tez kupujee xD
Założenie gildii jest dobrym pomysłem. Fajnie by było zebrać 20+ osób z forum a jeżeli będzie to nawet dużo więcej i zrobić dobrą gildie to siać terror na wojnach serwerowych. Prawie jak tibia ;] już sobie wyobrażam jak biegnie taka wielka banda i każdy przeciwnik pada po drodze xD
Jest jeszcze fanblog dwóch Vlogerów Rocka i Roja. Prawdopodobnie oni też będą grać, a że skupiają wokół siebie dosyć sporo ludzi, którzy też mają zamiar grać w GW2 można by jakoś pokminić i założyć potężną gildie!!!
Fajnie zrobiona walka, a dokładniej to, że można uniknąć jakiegoś ataku odskokiem z tego co udało mi się zaobserwować i ogólnie dynamika walki jest good. Odstraszają mnie te pistolety trochę i brak kuszy <beczy>. Sztylety, shurikeny/kusze najfajniejsze bronie, a tu kuszy brak ;<
Mam zamiar grać thiefem i zostać wielkim mistrzem zakonu złodziei, ale to przy okazji podboju świata Tyrii i oczywiście stania bogatym i wpływowym biznesmenem xD
@Edit
Szkoda, że nie wiadomo jeszcze jakie i ile serwerów będzie bo można by już wybrać, a jak wiadomo wybór będzie zapewne burzliwy to do premiery od teraz już by został wybrany i było by jasne, a tak to trochu lipka ;/
-
to jest gra płatna czy nie ?:P
-
-
Każdy post w tym temacie odpowiada na twoje pytanie... To nie hp.
@top. Ktoś stąd zamówił kolekcjonerkę ?
-
na 100% kupuję i będę grał
-
empik.com ma jeszcze kolekcjonerke
widac ze nie jest płatna,wiec sobie walne podstawke,szkoda mi 500zl na edycje kolekcjonerska,bo naprawde jest słaba,lepsza byla w diablo III i za mniejsze pieniadze:(
-
kupic teraz podstawke czy wstrzymac sie do premiery?
oplaca sie brac za 500 kolekcjonerska?
-
od 20 do 22 lipca będzie ostatnia beta - z tego co wiem, arenanet rozdało sporo kluczy; ktoś z forum się załapał? generalnie - ktoś będzie grać na nadchodzącym BWE?
-
Ja mam nawet dwa klucze, jeden użyłem i drugi mogę komuś oddać(pw- kto pierwszy ten lepszy).
@edit
Klucz oddany.
-
jakby ktos mial wiecej niz jeden klucz to dla mnie PW <3