Yo, jako że Megaupload i FileSonic odeszły do lamusa to coraz trudniej ściągać gierki z tzw. warezów. Jakie P2P polecacie do ściągania gierek? (czystych...)
Wersja do druku
Yo, jako że Megaupload i FileSonic odeszły do lamusa to coraz trudniej ściągać gierki z tzw. warezów. Jakie P2P polecacie do ściągania gierek? (czystych...)
Nie pomagamy na tym forum w piractwie sorry.
btw. torrenty
@Estyna
Thx for info.
Może byś tak łaskawie przeczytał regulamin, albo chociaż 'zmiany w regulaminie' zanim napiszesz posta?
Cytuj:
Usunąłem punkt regulaminu dotyczący piractwa. Od teraz popieranie piractwa lub nie to kwestia waszego sumienia i nie jest regulowana przez regulamin, czyli de facto wolno wrzucać linki do torrentów, gier, cracków, muzyki, filmow - byle to wszystko znajdowało się poza naszym serwerem. Wolno takze dyskutować na temat prywatnych serwerów gier online.
W celach archiwalnych przypomnę usunięty punkt:Na forum nie jest tolerowane piractwo w żadnej formie. Nieważne, czy interesuje Cię gra/program/mp3, czy cd-key do gierki lub tibijskiego bota. Jeśli ktoś prosi o nielegalny soft, a Ty pomagasz mu go zdobyć - również musisz się liczyć z możliwością kary.
@temat
Ja tam, rzadko bo rzadko, ale czasem korzystam z uTorrent + thepiratebay/isohunt/btjunkie
Dla mnie wystarczające.
ja z peba sciagam od daaawna, linki do rapida sa raczej aktywne
+rapideo ofc
jak z warezów to turbobit.net jeszcze stoi
bitorent+isohunt/tpb
chyba ze cos na pebie jest to z niego biore, glownie male pliczki
polecam konto na demonoidzie sobie zalatwic, na prawde, jest wszystko, i leci full speed ;d
czyli ofc torrenty
moglby ktos wyslac mi zapro na www.IPTorrents.com ? bede wdzieczny, moze sie jakos odplace,
e-mail [email protected]
chomikuj i turbobit + hotfile dalej działa działało i będzie działać:D
Kont premium mam duuuużo :D
obecnie warezy przenoszą się na:
freakshare i rapidshare <--- Wraca do łask gdyż idzie full łączem!!!! i fileserve
chomikuj - polecam baaaaaaaaaaaardzo i uTorrent troche mniej.
a ja polecam program w technologii P2M, MoorHunt i forum p2mforum.info 10zl smsem za 3 miesiace, idzie full transferem i jet tego bardzo duzo
utorrent + thepiratebay.org/isohunt.com
jak ktos chce zapka na ipt to pw, mam jeszcze btgigs, lti pare innych ale to juz screen z ratio z dotychczasowych trackerow + speedtest etc
Kurwa z tych torrentów to ściągam gierki co najmniej 4 razy wolniej niż dawniej z warezów, więc coś nie za bardzo :/.
Nie polecam w obecnym czasie torrentów, ponieważ trzeba udostępniać plik innym żeby go ściągać, mogą to podciągnąć jako udostępnianie piratów...