-
Enemy Spotted - Antica ! Tango Down !
-
8 załącznik(ów)
-
Czemu mnie nie bylo wczoraj noo...
-
@Ciebie nigdy nie ma jak jesteś potrzebny ;d
http://i40.tinypic.com/1qh6cn.png
-
Noo..W końcu jakis Temat Hahah :))
GZ lvlkow tiannq ja tam ci respa zajme za niedługo jak pacc mi nowy dojdzie :)
-
" zamknięty przez osobę która nie była w teamie. "
fajnie wiedziec, to że aktualnie nie loguje, to nie znaczy ze nie jestem w teamie, jak mi sie zdaje :)).
-
Cytuj:
w00z napisał
" zamknięty przez osobę która nie była w teamie. "
fajnie wiedziec, to że aktualnie nie loguje, to nie znaczy ze nie jestem w teamie, jak mi sie zdaje :)).
od 3 dni pisze. Zacząłeś mnie olewać. Elo
@edit
Hsp.
http://img23.imageshack.us/img23/6721/54609972.png
http://img267.imageshack.us/img267/8171/50029604.png
http://img845.imageshack.us/img845/6697/89811297.png
-
#idiota na dole
113 ek , 199 ek , 150 ek , 204 ms dodatkowo na otwartej wiec miałem wielke szanse ; )
-
tak - pamietamy
Jironfray Jan 25 2012, 02:18:30 CET Killed at Level 92 by Dead skin mask, Nuj, Shirpis and Wrazchike Simaekzl Homchza.
-
Cytuj:
Szady napisał
tak - pamietamy
Jironfray Jan 25 2012, 02:18:30 CET Killed at Level 92 by Dead skin mask, Nuj, Shirpis and Wrazchike Simaekzl Homchza.
Sami byście mogli ;) gdyby nie płacz na trade - Biją nas na warach ;((((((((
Szadyzor Jan 25 2012, 01:58:09 CET Killed at Level 52 by Hellfire Boy, Majster Muzzy and Norten.
Dead skin mask Jan 25 2012, 02:09:31 CET Slain at Level 113 by Hellfire Boy, Jironfray, Majster Muzzy, Norten, Tandianill and Zaibatsu Shu.
-
Cytuj:
Szymciak2 napisał
Sami byście mogli ;) gdyby nie płacz na trade - Biją nas na warach ;((((((((
Szadyzor Jan 25 2012, 01:58:09 CET Killed at Level 52 by
Hellfire Boy, Majster Muzzy and Norten.
Dead skin mask Jan 25 2012, 02:09:31 CET Slain at Level 113 by
Hellfire Boy, Jironfray, Majster Muzzy, Norten, Tandianill and Zaibatsu Shu.
ale o czym Ty mowisz? pol antici? jedna osoba poszla Was zabic ktora ja poprosilem, druga przypadkowo sie tam znalazla, haha ;d no i dead skin. to, ze Wy siedziecie o 2-4 w nocy na VT i idziecie bic kazdego od nas to Wasza sprawa, nasi wola pospac a w dzien pograc.
nie pisalem nic na trade - albo pokaz logi albo zachowaj te komentarze dla siebie :)
no i po raz kolejny pro komanderze z heaxny - co z ta obiecana rozmowa z lenetem? czeka u nas na vt na rozmowe z szymciakiem ktory pomagal komandierowac mu - przyjmujesz zaproszenie czy pierdolisz glupoty o jakims lidowaniu zeby zakozaczyc? : - )
ide spac, wpadnijcie po mefka, arhe albo po kogos jeszcze XD
no i teraz tylko czekac az za dnia wyjdziecie na expa - te zolte czaszki ladnie wygladaja, pasuja szymaciak!
a tak wgl - do czego jest to w nazwie tematu 'TANGO DOWN' ?
-
Cytuj:
Szady napisał
ale o czym Ty mowisz? pol antici? jedna osoba poszla Was zabic ktora ja poprosilem, druga przypadkowo sie tam znalazla, haha ;d no i dead skin. to, ze Wy siedziecie o 2-4 w nocy na VT i idziecie bic kazdego od nas to Wasza sprawa, nasi wola pospac a w dzien pograc.
skoro w nocy spicie to powiedz mi jakim cudem jesteście online cale noce ? babcia wam passy wykradla i napierdala całymi nocami w tibii ?
Cytuj:
Szady napisał
nie pisalem nic na trade - albo pokaz logi albo zachowaj te komentarze dla siebie :)
chuj czy na trade czy nie latales jak idiota przed depo i krzyczales 'help pk' - ja pierdole
Cytuj:
Szady napisał
no i po raz kolejny pro komanderze z heaxny - co z ta obiecana rozmowa z lenetem? czeka u nas na vt na rozmowe z szymciakiem ktory pomagal komandierowac mu - przyjmujesz zaproszenie czy pierdolisz glupoty o jakims lidowaniu zeby zakozaczyc? : - )
to juz nie moja sprawa ;c
Cytuj:
Szady napisał
ide spac, wpadnijcie po mefka, arhe albo po kogos jeszcze XD
to wasze chlopaki spia w nocy czy mamy wpadac po ich babki ?
Cytuj:
Szady napisał
ino i teraz tylko czekac az za dnia wyjdziecie na expa - te zolte czaszki ladnie wygladaja, pasuja szymaciak!
zapraszamy cala al-kaide ; )
-
@Up makmej&szmyciaj
Normalnie jak dzieci sie tu wyklucacie, macie problem ogarnac ich gdy sa 100% online to w nocy jedziecie i robicie z siebie jezdzcow apokalipsy, ludzie to tylko kilka sklejonych ze soba pixeli a wy sie spinacie jak by krzywdzili wasza matke. Ogar 100pro
-
Cytuj:
elite126p napisał
Normalnie jak dzieci sie tu wyklucacie, macie problem ogarnac ich gdy sa 100% online to w nocy jedziecie i robicie z siebie jezdzcow apokalipsy, ludzie to tylko kilka sklejonych ze soba pixeli a wy sie spinacie jak by krzywdzili wasza matke. Ogar 100pro
Kiedy my jestesmy online w dzien i ich jest masa 20 osob sami sdkerzy nie bylo takiej sytulacji zeby jaki kolwiek z nich odpalil skulla na nas, wiec po co to pierdolenie?
-
Lekko chujowy ten temat, za dużo spiny chłopaki o marne pikselki. Skoro się deklarujecie robiąc temat to go prowadźcie, a nie tylko śmiecicie forum marny spinami, gl :D.