Mam viste 32, zainstalowalem sp1 i sp2 i nadal gra nie dziala (reinstalowalem).
Wyskakuje taki blad ""Nie znaleziono punktu wejścia procedury CreateDXGIFactory1 w bibliotece dxgi.dll", da sie z tym coś zrobić? :)
Wersja do druku
Mam viste 32, zainstalowalem sp1 i sp2 i nadal gra nie dziala (reinstalowalem).
Wyskakuje taki blad ""Nie znaleziono punktu wejścia procedury CreateDXGIFactory1 w bibliotece dxgi.dll", da sie z tym coś zrobić? :)
sciagnij direct 11 i zainstaluj gre z docelową ścieżką
dx11 jest, zainstalowane w docelowym folderze. ;/
'najnowsze sterowniki kartty graficznej, da sie wlaczyc te pierdolona gre na viscie32?
Kup oryginał :)
Tak jak powyżej.
Lepiej zainstalować windows 7, ponieważ vista jest niekompatybilna z większością gier.
A ze zgodnością próbowałeś?
Napisałem w ogólnym temacie o BF 3, napisze i tu:
Witam.
Mam płytę główną ASUS P5QL PRO, a procesor Intel Core 2 Duo E7400 2.80 i zamierzam trochę zmodernizować mój komputer pod kątem BFa 3.
Karte graficzną na pewno wymienie, pytanie tylko na jaką, i czy warto zmieniać procesor na nowy? Do wydania mam około 500-600 na kartę. Dodatkowo dochodzi jeszcze koszt zasilacza i ewentualnie procesora.
Myślicie, że warto wyposażyć się w windows 64 bitowy(nie patrząc na koszty) czy lepiej zostać przy 32 bitowym?
Zgodnosci win7 na viscie przeciez nie ustawie ;-D
a probowales sciagnac z neta ten plik dxgi.dll i go wkleic tam gdzie jego miejsce :P? Jesli nie to polecam zainstalowac windowsa 7, nie tylko dla tej gry ale naprawde po minucie na siodemce podziekujesz nam, ze dobrze ci poradzilismy :)
Czy BF 3 odpali na takiej konfiguracji:
Procesor i3 2330M 2,2GHz (Sandy Bridge)
Grafika Radeon 6470M 1GB DDR3, DirectX11
RAM 4GB DDR3?
Wydaje mi się ze na low powinno śmigać ja mam podobny sprzęt tylko procesor i5.
ja się dołączę do tematu skoro jest o BF3
tu jest mój temat z anglojęzycznego forum: http://forums.electronicarts.co.uk/b...l#post20602624
być może ktoś pomoże (yeah! rym).