J/w
Ostatnio wyczyściłem całą gorome ss z viali. Było ponad 500k gp ;D Gdzie jeszcze można dużo viali zebrać? Najlepiej jakby w pobliżu była jakaś skrzynka pocztowa...
Wersja do druku
J/w
Ostatnio wyczyściłem całą gorome ss z viali. Było ponad 500k gp ;D Gdzie jeszcze można dużo viali zebrać? Najlepiej jakby w pobliżu była jakaś skrzynka pocztowa...
Na yalahar hsp/plagi jest sporo.
Jak grałem na npvp to wyrmy drefia ciągle ktoś bocił i było tam mnóstwo viali, z tego co wiem to na brimstone bugach też tego mnóstwo.
Ja zbierałem viale na brimstone bugach tam gdzie się idzie na keepera.
Zawsze tam ktoś boci i wywala wiale.
w samej jaskini uzbieralem ~24 bp viali a po paru dniach namnożyło się tyle samo.
do tego na powierzchni jest nie wiele mniej. stamtąd też wyzbierałem mniej więcej tyle co z jaskini. Po za tym na ziemi leżało dużo zao halberdów które też można zbierać.
Na drakenach w Razzachai leży tego w pierony :p Tylko kto będzie to zbierać w takim miejscu? :d Chyba że jacyś ludzie akurat huncą - można zbierać po nich.
Sporo bywa też tego w sali z teleportami w mieście (ta z Chartanem), o ile pamiętam...
Sprawdzaj może jakieś PoI DLe, jesli akurat ktoś jest. Ogólnie miejsca, gdzie pali się sporo manasów lub są boty.
Pzdr
Raz poszedłem na ofa i w 5min zebrałem ponad 10k
na tych nowych demonach na edron jest też sporo viali :p
Polecam też Serpent Spawny na Goromie (Talahu), ewentualnie lizardy Razachai
A tak to wymieniane już hellspawny, brimstone bugi, drakeny, wyrmy etc.
za moich czasów poh
albo lizardy chooseny w corrp hole, tylko musisz ciągnąć lota do tpków a tam sprzedajesz u tego lizarda, zao dl, muggy plains, na banucie na -3? tam są serpenty i tam dużo ludzi boci na -4 jak się questa robi też jest ich dużo.
lepszy proffit, chodź i zasypuj botom ciała.
trolool
dobrym miejscem są hellspawny na yalahar - na 100% tony viali do zebrania i zazwyczaj tam są ludzie więc nie będzie problemu ze zbiorem
Dzisiaj się przejde na hs chyba. Jakieś inne propozycje oprócz wymienionych ?
sea serpenty polecam ;d
na vengoth można też sporo znalesc