Witam!
Mieli dzisiaj zmieniac server save na niemieckich serverach z 9 na 10 , a do teraz tibia jest wylaczona , ktos wie ile to moze jeszcze potrwac ? Bo chcialem robic dalej pg swoim RP :D
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam!
Mieli dzisiaj zmieniac server save na niemieckich serverach z 9 na 10 , a do teraz tibia jest wylaczona , ktos wie ile to moze jeszcze potrwac ? Bo chcialem robic dalej pg swoim RP :D
Pozdrawiam
częściowpo podpinam się pod pytanie, aczkolwiek wydaje mi się ze to będzie trwało do 13
Wczoraj kupiłem pacca i dzisiaj zrobiłem sobie wolne żeby pograć a tu taka lipa :P też jestem ciekawy ile to potrwa
no dajcie spokoj...
A czemu ktoś ma wiedzieć coś więcej niż jest napisane na tibia.com? :P
moze jakis tutor czy cos :D
Website Not Available
The website is currently not available due to maintenance. Please excuse the inconvenience.
Kind regards,
Your CipSoft Team
wiele mi to nie mówi
Nawet nie napisali ile to może potrwać. Ludzie czekają a to już tyle czasu trwa..
To a mi się pacc o 17 kończy i miałem poexpić. :S
lognij przed 17 to bedziesz mogl expic az dasz reloga;]
Potrwa to do 14;00
A no joł nie pomyślałem ;d
"Przypominamy: Jutro, 21 września, codzienne zapisy serwerów zostaną zsynchronizowane i będą się odbywać o godzinie 10 czasu środkowo europejskiego. Z powodu tej zmiany, na niemieckich serwerach zapis odbędzie się jutro dwa razy. Aby uzyskać więcej informacji, sprawdź temat z 13 września. "