Podczas ostatniego buga z tym expem po 100 za oddaną misję dostałem bana na 30 dni, oraz final warning. Słyszałem, że znika on po sześciu miesiącach, czy to prawda?
Wersja do druku
Podczas ostatniego buga z tym expem po 100 za oddaną misję dostałem bana na 30 dni, oraz final warning. Słyszałem, że znika on po sześciu miesiącach, czy to prawda?
Final warning nie znika.
Znika, ale konto tylko po jakim czasie dokładnie tego już nie wiem ;d
Delete postaci + Final Warning, taki jak przy sprzedawaniu konta lub przy botowaniu. On NIE ZNIKNIE
zasady sie zmienily obecnie FW juz nie znika
A final warning is a criminal record entry that automatically accompanies a 30-day banishment. As of 21 January 2010, final warnings issued for unofficial software, account sharing and account trading are permanent.
Czyli znika, dziękuję "specjaliści"
Zniknie :) A za ile? Nie wiem niestety ale pamietam ze dosc dlugo trzeba czekac chyba pol roku =/
#UP
"SPECJALISTO" kup najpierw slownik i sprawdz co znaczy slowo pernament!
Btw. po co zawracasz nam gitaqre skoro i tak wiesz lepiej?
To znaczy, że tylko bany za bota, sharowanie i kupowanie kont są stałe! A reszta znika po 6 miesiącach.
Temat to zamknięcia!
Wy jesteście tacy ułomni? Tam jest napisane, że permanent jest tylko za BOTA, SHARING I TRADING
Konto, na którym to dostałem nie jest głownym, Jeszcze 5 miechów i nie mam finala, bajo
A final warning is a criminal record entry that automatically accompanies a 30-day banishment. As of 21 January 2010, final warnings issued for unofficial software, account sharing and account trading are permanent.
Od 21 stycznia 2010 Final warnings dla nieoficjalnego oprogramowania, sharowania konta i sprzedaży konta jest przyznawane na zawsze.
Nie widzę tutaj bugs abusing, więc zniknie.
Właśnie to próbuje tym debilom wytłumaczyć, ale na ciemnych ignorantów nic nie poradzisz
omg to wy jestescie d*******.. przeciez to troll
@Warning zniknie.
Elo
Zrozum to, że to jest wyjątek i może nie pomyśleli o tym, lub nie chciało im się zmieniać newsa/regulaminu? Pisze tam że final warning nigdy nie znika, ale pisze też że tylko za bota/sharing/sprzedaż. Czy final warning dostawało się za coś innego? No chyba nie.