Dzisiaj zostało zbanowane 1500osob. Ktos z was dostał bana? Za neobota moze ktos dostał? :PP
Wersja do druku
Dzisiaj zostało zbanowane 1500osob. Ktos z was dostał bana? Za neobota moze ktos dostał? :PP
Neobot, niedawno tibiaauto, blackdmc i blackd light dla wygody
4 konta czysto bez bana
Bana ? chyba delete. JA dostalem dela na 23 sorku z 45 mlvlem i z 170k w banku :( ;/
Wczesniej nie mialem zadnych wpisów ani banów wiec nie wiem dlaczego od razu Delete -.-
@up
Wiesz, trzeba pierw przeczytać regulamin Tibii, a później zacząć grać :)
Ja 244 ek na neobocie i czysto.
Neobot i czysto :)
Nie expie na Neo tylko skilluje.
Neobot. Aktualnie 15h staminy. 230 Ms czysto ;)
Ja na TA jade, ale najfajniejsze to ze sorkiem uzywalem tylko auto heala i auto loota i Delete, a knajtem bocilem na cavebocie na okraglo i nic -.l-
Neobot - czysto.
Neobot - również czysto ;)
Neobot - czysto :)
Nikt ze znajomych korzystajacych z neo nie dostal bana.
Kolega, tibiaauto na 5 charow 4 deleted, a ten co zostal to wlasnie taki ktorym najwiecej bocil ;d
Czyli jaki z tego morał? Neobot najbezpieczniejszy :)
Neo - czysto
Eksperyment z TA na drugim PC - na 6 charow 3 deleted.
U mnie tez 4 konta czysto oraz z teamu NIKT nie dostał delete :P Wszyscy neoboty, niektorzy pewnie tez mage uzywaja ale nikt tam nie skarzyl się na bana. Za to dwie fale mass banów temu, jeden znajomy dostał dwoma charami bany, 160rp i 200rp. Obydwoma cisnal lizardy parne pola / choseny / lub to piętro nad chosenami. Mowil, ze tylko neobot i bez magebota, a opcje minimalizowania miał wlączoną, ale nigdy nie uzyl :P. Tak czy siak jak boce na chosenach to zawsze potem sam wracam ręcznie a na chosenach tych -1 i parnych polach staram się nie bocic :D Wole nie kusić losu ;dd