Ktos tu to oglada? :) obejrzalem 6 sezon i mysle, ze jest swietne. Tak poza tym to Barney (Neil Patrick Harris) gra tam strasznego podrywacza, a niedawno przeczytalem, ze jest gejem :O
Wersja do druku
Ktos tu to oglada? :) obejrzalem 6 sezon i mysle, ze jest swietne. Tak poza tym to Barney (Neil Patrick Harris) gra tam strasznego podrywacza, a niedawno przeczytalem, ze jest gejem :O
chyba nawet już się pobrał z jakimś typem ;d
Jeden z moich dwóch ulubionych seriali ;p Oczywiście zajebistością ocieka Barney ;d
ps. Lily jest dla mnie śliczna ,baaardzo w moim typie :)
Wie ktoś może, kiedy zacznie się siódmy sezon? :<
Oglądam od początku, jeden z moich ulubionych seriali
ostatni odcinek 6 serii troche straszy
#up
prawdopodobnie po wakacjach..
"High Five" :p
7 marca 2011, CBS ogłosiło przedłużenie serialu How I Met Your Mother o kolejne dwie serie
będzie jeszcze troche oglądania
Da ktos linka z wszystkimi odcinkami z napisami polskimi? Najlepiej bez limitów.
Najlepiej online chociaż torrenty też ok.
1 sezon online z napisami masz na iitv, niestety kolejne z lektorem. Torrenta znajdziesz na każdym w miare znanym trackerze.
Oglądam ten serial już od dawna- jeden z moich ulubionych na Comedy Central ^^. Zaskoczyliście mnie z tym info, że Barney jest gejem ;o
http://www.youtube.com/watch?v=URohY...&feature=share
To tak w związku z seksualnością Neila. :3
@Decharius
ta, wiem cos o tym. zobaczylem avatar i podpis Dechariusa i stwierdzilem, ze najprawdopodobniej umie grac tylko w Guitar Hero! fuck off.
@top
troche srednio zrobilem, ale obejrzalem najpierw 6 sezon, potem 5 i dopiero teraz bede ogladal 1-4 od poczatku.
Barney- najlepsza, najbardziej epicka, oraz najlepiej grana postać we wszystkich znanych mi serialach (No dobra, przebija go Hank Moody, grany przez Davida Duchovnego), co nie zmienia faktu że kocham ten serial od sezonu pierwszego, do póki co ostatniego, 6-tego :D
Jeden z ulubionych seriali, najnowszy sezon ma wyjsc w pazdzierniku :)