Witam chce wbic z 50 lvl na faccu i 50 mlvl potem kupuje pacca wiec do was pytanie co robic expic czy taski gdzie expic(waste moze byc bo dokupie 300k + softy) no i jakie questy zrobic na paccu chce na 30 dniowym paccu z 80 lvl wbic
Wersja do druku
Witam chce wbic z 50 lvl na faccu i 50 mlvl potem kupuje pacca wiec do was pytanie co robic expic czy taski gdzie expic(waste moze byc bo dokupie 300k + softy) no i jakie questy zrobic na paccu chce na 30 dniowym paccu z 80 lvl wbic
Kupić paca odrazu 50 lv druidem to koszmar na facc.
Jeżeli chcesz gnić na FACC'u aż do 50 poziomu, to proszę bardzo, jednak wcale tego nie polecam. PACC można kupić już na 30-35 poziomie, i zacząć przygodę na PACC od robienia tasków na tarantulach. Nie dość, że zarobisz, to jeszcze wbijesz tam poziom DUŻO szybciej niż mając FACC...
Mimo wszystko, na 50 lvl'u możesz bić taski - jednocześnie expiąc - na water elementalach (w Port Hope), energy elementalach, mutated ratach, a także spróbować swojego szczęścia z taskiem na giant spidery (lootnięcie sweet smelling bait z bossa = duży profit). Można też bić na ciut większym poziomie bić bonebeasty na wyspie Ramoa z GFB/Avalanche - exp rzędu 200k+/h bez staminy.
Ale jesli masz mozliwosc kupienia szybciej pacca to tez nie kminie po co sie kisic az do 50 lvl na faccu?
zero przyjemnosci mi sie wydaje drutem czy tam sorcem. bo kina czy palem to bym jeszcze zrozumial.
Powiedz mi gdzie expisz -.^ ;o Na 50 druidem taski na water elementale, najlepszy profit i exp, a jak teraz miał byś kupić pacc to taski na tarantule.
Załącznik 261908
tutaj masz dowod ze tyle wyciagnalem ;D
ta i skąd mamy mieć pewność że to facc?
ja moge wrzucić jak na 40lvl ciągne 250k/h i powiem że na trollach w ab
to jak bede expil to zrobie wiekszego ss'a...i bez offtopou
lol tyle expa na 38lvl :O
niezłe powiedz gdzie xd
Mogę się założyć, że to jest pod iok i napierdzielanie z avalanszów przy dobrym mlvlu może skończyć się takim expem.
Co do expa na pacc jak będziesz miał tą kase na waste to polecam worker golemy. Jak skończy ci sie kaska to na energy elementale(pare godzinek i masz 100k) na only softach bierzesz z 20 mp na wszelki wypadek i robisz lootbagi. Takim sposobem wbiłbyś 90-100 lvl a nie jakiś 80 :D
a dragi z ava np?
Na water elementalach bedziesz robil taski + trzaskal 10 lvli.. w 30 dni pacca grajac po 6-8h dziennie i wiedzac gdzie expic mozna wbic spokojnie z 50 na 120 lvl ;)
Tak ok. 90 lvl z ava mozesz bic lizardy na zao
Dragow nie ma nigdzie tyle zeby mozna bylo je z ava bic.. chyba ze grasz na infernie czy czyms takim gdzie sa puste respy na darashi :)
10 minut po ss na waterach biega 5 botów, więc nie wiem jak on wbije 10 lvli.
@down
ale mu chodzi tyle expa na faccu :)