lvl 119, dist 90, pacc, palladyn
1) Gdzie expić? Żeby nie był mocny hardkor ale przyjemnie
2) Czym walić/co brać ze sobą(jakie poty itemy itp.)?
Wersja do druku
lvl 119, dist 90, pacc, palladyn
Jeżeli już pacc to chyba raczej Royal paladin... A czy cokolwiek próbowałeś ? Czy wgle nic :/ bo niewiem czy mam mówić komus komu sie znudziły jakieś miejscówy czy raczej tłumaczyć komuś kto kupił chara na allegro i wgle nie ogarnia gry palladynem
Pzdr
Razi Cię ten paladyn? Mnie nie...
Mnie razi to, jeśli ktoś napisze: "xx profesja, jest PAcc" lub xx "EK/RP/MS/ED", a ktoś odpisuje: "nie napisałeś, czy masz PAcc`a ;s
//k3"
na tym poziomie pallem nigdy nie grałem, odkopałem stare passy
Miejscówka pod zombie na yalahar, wyrmy liberty bay/drefia, dle darashia, frosty, kopy, hydry, nmary
No ok, tylko ciągle niewiem czy próbowałeś już bić cokolwiek i czy ci sie znudziło czy poprostu wgle nic nie probowales ? PO 2 zalezy ci na expie czy na kasie ? Masz jakas kase zeby zainwestowac w expa np na ass ? czy wolisz na poczatek cos zeby zarobic kase a o expie bedziesz myslal pozniej ? Pzdr
Dla expa z assassinek:
- Frosty
- DL Fenrock
- Grimy Darashia z Firebombami - Można przy tym również odwiedzać wyrmy, waste się zmniejszy :)
Dla kasy:
- Wyrmy z PB lub RS, na Darashi z PB a LB z RS możesz
- Cemetery -1
- Gs'y na forbidden
Możesz też z drugim RP isć na kopy lub np. serpent spawny
Polecam ten styl proponowania miejscówek.
Same miejscówki też polecam.
//k3
Myślę że ZAO wFarmine jest idealny dla Ciebie. Zwłaszcza na chosenach i ghastly dragonach.
Na critical time bierz max 50 assków, a reszte capa tylko power boltami. Gwarantuje że nudzić się nie będziesz.
Jak myślicie, 100 assków + DL Darashia będzie waste? Bo dobry exp to chyba tak
I na ile starczy 100 assków?
A wiecie jeszcze może gdzie mógłbym sporo zarobić? Zauwazyłem że z dragów yala wychodzę z zyskiem, no ale więcej by sie przydalo, fajnie byloby zarobic na asski - arystokratycznie :D
ogólnie to walę z bowa+onyxy - nie wiem czy to najlepsze możliwe rozwiązanie, ale wali nieźle
polecam Ci Wyrmy, ja na Darashi wyciagalem 150k/h + expilem z profitem z power boltów + arbalest masz tu screena z jednego z moich huntów, to dawno ponieważ już postać po delete, ale z tego co pamiętam to zeszło mi 600 power boltów, i z 40 smp. =)Załącznik 261210
okay zaraz sie wybiorę, zobaczymy jak pójdzie ;)
swoją drogą 40 smp na 2h na wyrmach to aż dziwne ;o myślałem ze mocniej walą
@edit
na LB jest dosyć fajnie ale dużo ludzi
wybrałem się więc na Drefie - w połowie czyszczenia necro final roomu miałem już zużyte 60 z 150 potków, zrezygnowałem i wróciłem ; o moze sprobuje na frosty isc
@edit2
wyrmy na LB, poziom +2, wyciągam 100kexp/h, jest git ;x i proffit tez niezly
Polecam serpent spawny + medusy z assassinek w podziemiach banuty, dobry exp i powinno wyjsc na plus.
Na troche wyzszym lvlu bilem tam z power boltow(na plecak pbolt czasami profity siegaly 100k).