TEMAT W BUDOWIE:
Post powstanie pewnie do poniedzialku.
Gra odbywa sie na serwerze two eagles, nazwa gildii: Hunters
Wersja do druku
TEMAT W BUDOWIE:
Post powstanie pewnie do poniedzialku.
Gra odbywa sie na serwerze two eagles, nazwa gildii: Hunters
Od kiedy dokładnie przechodzą na f2p ? Wybacz, ale coś mi się z netem dzieje i strony których zbyt często nie odwiedzam ładują się kilka minut.
Obejrzalem pare trailerow i strasznie mi sie nie podoba =[ wszystko wydaje sie takie ociezale i powolne.
Ja grałem kiedyś, zajebiste. A z tym kontem premium to dziwne, bo wychodzi tak samo jak abonament w sumie.
Co to znaczy? Chodzi o walke? Walka jest najbardziej dynamiczna wsrod wszystki mmo w jakie gralem. Jest tu system ktory polega nie tylko na nacisnieciu klawicza umiejetnosci, oprocz tego musimy nacisnac odpowiedni klawisz w odpowiednim momencie biorac pod uwage obrone przeciwnika. Brzmi to skomplikowanie ale jest baaaardzo proste, urozmaica gre i daje sporo satysfakcji. Bitwy nie ograniczaja sie do wciskania 1,2,1,2,1,2 koniec.
@up
Dokladnie tak ma byc. Gra bedzie dostepna za darmo a za dodatkowe funkcje nalezy oplacic abonament (konto premium to tak naprawde ladnie nazwany abonament, w tibii jest tak samo).
Znośnie, bo mapka i bez dodatków jest baaardzo duża
Dalej twierdze ze takiego czegos nie da sie przeliczyc =]
ale nvm ta gra dalej wyglada dla mnie jakos oschle i ciezko (patrz np jazda koniem)
Moze zbyt pochopnie krzyknalem ze obszar jest wiekszy. Chodzi mi glownie o to, ze podstawowa mapa jaka bedzie dostepna daje duzo wieksze mozliwosci (ilosc qestow, przedmiotow, raidy, dungeony, mounty i wiele wiecej) i sama gra jest bardzo rozbudowana. Dla osob ktore juz dzisiaj chca sprawdzic "z czym to sie je" jest dostepny trail (niestety tylko w wersji po angielsku) ktorego ograniczenie to wyspa dla poczatkujacych (taki Rookgaard). Przepraszam za ciagle porownania do Tibi ale to w koncu forum o tej grze i gralem w nia dosc dlugo wiec najlatwiej mi sie odnosic.
A ja nadal nie wiem co to znaczy oschle i ciezko ;) (powiedzmy, ze rozumiem przenosnie ale nie wiem skad takie wnioski xD moze ogladasz stare filmy gdzie Conan byl pelny bugow i ogolnie malo grywalny?)
Age of Conan czadowe jest mi się podoba tylko wcześniej nie miałem zbyt dobrego kompa a teraz kasy ale jak będzie to f2p to może jakoś co 3 miechy 80 wykrzesze i przynajmniej będzie wiadomo że można się zalogować podczas braku dochodów xD