Pytanie jak w temacie, Jak expić na dragach 50+MS zeby nie bylo waste ?? Jest to wogole wykonalne ?? Jeśli nie to gdzie huncic zeby exp byl jakotaki i nie bylo waste.
Pozdr.
Wersja do druku
Pytanie jak w temacie, Jak expić na dragach 50+MS zeby nie bylo waste ?? Jest to wogole wykonalne ?? Jeśli nie to gdzie huncic zeby exp byl jakotaki i nie bylo waste.
Pozdr.
Jest wykonalne, bij z wand of voodoo + exori frigo, na hp i trzymaj dystans. Jak ci przyfarci to jeszcze zarobisz.
a moze jakas inna miejscówka z innymi "stworkami". bo tym sposobem trzeba sie bedzie troche nagimnastykowac zeby nie pasc. ;p
Eee tam, ja od 33 już expiłem i ani razu nie padłem. Weź taska od Adamsa i leć na earth elementale, woi + exori flam lub WE Starstorm + vis
pocwiczsz teraz potem bedzie luz ;d a i zdecydowanie water elememtale
siedzialem na waterach kolo port hope ale tez mialem waste, kurde nie ogarniam tej gry ;P
btw, jak wale z rozgi i strike to wiadomo mana leci szybko, to mam potem se czekać gdzieś z boku aż się naładuje czy ładowac potki ??
eee, ladowac potki? Rosnie mlvl przy tym dobry exp.
Chodziło mi o to czy używać potionów jak many będzie mało czy czekać az sie sama naładuje. Gdy nie będe użwał potek wtedy napewno nie będzie waste ale 1 level będę wbijał tydzień.
Jakim prawem masz waste na dragach?;| Pij manasy jak będziesz miał ok. 200 many, żeby mieć ew. zapas na uleczenie się. A co do kasy, to tak jak kolega wyżej - taski i klep Earth Elementale. Ew. Mutated Raty/Humany.
Na waterach pamiętaj o tym żeby łowić martwego elementala ale na to musisz chwilkę odczekać, tam się nie da mieć waste!I oczywiście pij potiony..
Z tego co czytalem to jedni mowia zeby uzywac utamy dla pewnosci inni zeby nie, to jak to wkoncu jest ??
Bierz mp i śmigaj na earthy, waste tam nie możesz mieć. Rób lootbaga z kamyków, bo jest na nie duży popyt.
ok bede jutro testowal nowe miejscowki, tylko jak z ta utamą, używać czy nie ??
bron boze, bez sensu
w ten sposob wszedzie bedziesz mial waste
tylko i wylacznie hp
Włączona utama = większe waste. To chyba logiczne. Lepiej już użyć strong haste, aby uciec od większej gromady mobów. Jak masz 50+ lvl to lecisz na WE na południe od Port Hope, zakładasz Helmet of the Deep i wtedy Water Cię nie będzie uderzał z tego "Water explosion" (obrazenia z niego wynosza +/- 170). Na ciele Watera używasz wędki (po upływie paru sekund), w najlepszym przypadku "wyłowisz" Giant Pearl (warta 3k w sklepie). Staraj się kupować najmniejsze poty. Są dużo tańsze, a dają many nie wiele mniej niż strongi. Również bierz taska u Grizllego Adamsa na te WE.