Jezu mówcie co tym sądzicie i kto w toto będzie grać :S,nie no napewno jakieś bydlaki aka nubasy z candi/olympi/innego nub pvp
Załącznik 260165
Wersja do druku
Jezu mówcie co tym sądzicie i kto w toto będzie grać :S,nie no napewno jakieś bydlaki aka nubasy z candi/olympi/innego nub pvp
Załącznik 260165
Nie no kurwa teraz ja tibi nie rusze kijem na 100 metrów. Kiedyś to jeszcze w miarę wyglądało. Teraz tibia stracila wszystko
A co się wam z wyglądzie nie podoba ? O.o
Czekaj, bo nie czaje... tak teraz wyglada ta tibia ktora sie sciaga na komputer?
nie tak teraz wygląda klient flash a za niedługo usuną zwykłego klienta i zostanie tylko to gówno
to są beta testy żeby tak tego niewprowadzili !
Czy ktoś z flash clientem byłby skłonny wysłać mi linka do niego ( tj. adres gdzie jest serwowany ), albo wysłać mi plik .swf ? ( udzielę instrukcji na PW ). Plax? : D
Z tego co wiem, to akurat nie usuną klasycznej wersji klienta tylko będą 2 do wyboru.
Ja juz dawno przestalem grac w tibie. Gdy tylko wporwadzili sd od 45 i te zjebane ograniczenia to juz wiedzialem ze z ta gra nic dobrego nie bedzie :D
Up. No i miałeś racje
Ciekawe jak cipsoft zareaguja jak ludzie po tym upie zaczną emigrować masowo na ots/wowa/runescape/bierki online/kolko i krzyzyk/whatever
nie usuną klienta tylko flash będzie dla tych co go wolą nie bądź neokidem i nie wprowadzaj błędnych danych
Tak tyle że tego klienta będzie można dostosować wyglądem do własnych potrzeb więc będzie mógł wyglądać jak normalny albo znacznie lepiej.
@3up Masz calkowita racje nikt nikogo na sile nie trzyma :P
Btw na non-pvp graja spoko ludzie i nie wszyscy zara musza byc noobami :D Gralem na guardi i poznalem bardzo duzo znajomych :)
Mam nadzieję, że będą klienty do wybrania, bo chciałem wrócić.
Do srania się teraz Tibia nadaje ;/
btw.
Wszyscy tak cieszyli mordy tym klientem, a jak przychodzi co do czego to wszyscy nagle, ale gów*o i lipa weź ej, ale z początku to wielce obrońcy flasha, bo to będzie rewolucja, wszyscy wrócą i fokule ej! Nie mówię, że ludzie z tego tematu, ale tak teraz jest, że wcześniej bronili, a teraz narzekają :):) Albo jedno albo drugie! :D
Trzeba się przyzwyczaić i w małym oknie troche lipnie wygląda, ale jak by nie było, po 3 latach i dowiedzeniu się o tym kliencie wracam do Tibii więc coś w tym jest.
Można grać na https://secure.test.tibia.com/accoun...ountmanagement jeżeli miało się Pacca bodajże 25 maja o 10:00.