Temat czysto teoretyczny aby zorientować się czy byliby chętni do czegoś takiego.
Jak widzisz siebie w tym konkursiku to szkrobnij posta i zagłosuj.
Wersja do druku
Temat czysto teoretyczny aby zorientować się czy byliby chętni do czegoś takiego.
Jak widzisz siebie w tym konkursiku to szkrobnij posta i zagłosuj.
Ja chętnie :P
szybko się znajdą ; )
w tamtym roku jedne były totalnym niewypałem, bo same walkowery, te co organizowałem się w miarę udały. jednak jeśli chcesz robić to pomogę Ci z regulaminem : )
I jak z tymi walkami?
Będzie coś z nich czy nie?
Po ostatnim niewypale jestem na nie...
Właśnie wbiłem do działu by założyć podobny temat i spytać czy ktoś jest chętny do zorganizowania.
Zbliżają się wakacje więc ludzie będą mieć więcej czasu i chęci tak więc może pora zrobić coś w kierunku organizacji walk. Tak mnie dzisiaj naszło że chyba sobie coś pomappuje i mimo iż nie robiłem tego od dawna to chętnie bym wziął udział w walkach czysto 4fun
Tak więc pytam-Co z walkami? Czy ktoś podejmie się organizacji?
Jakoś sobie nie wyobrażam żeby chociaż jedna walka się nie odbyła...toż to przecież torgowa tradycja
A i z ciekawości bo nie pamiętam już-jak tam było ostatnio z karaniem tych którzy mimo zgłoszenia nie zrobili mapek? Kary były egzekwowane?
/up
Nic nie było egzekwowane a finałowa walka się nie odbyła.
Czyli walk nie będzie jak rozumiem (nikt się nie podjął organizacji, małe zainteresowanie-w samej ankiecie udział wzięło 18 osób O.o)?
Szkoda...kiedyś to była tradycja i czuł się że to są poważne zmagania a teraz Torg kompletnie odbiega od mappowania ;/
ja moge mappowac jezeli wszystkie tematy beda dotyczyc ''Spokojna Woda'' xddd
a na powazne, z checia bym obejzal walki, bo pamietam kiedys byly one na wysokim poziomie..
ale fakt faktem zainteresowanie jest niemalze nijakie.
Ja z chęcią bym wziął udział :)
ja tez bym w sumie chetnie wzial udzial, pewnie nie zajde daleko ale zawsze warto sprobowac C:
/edit
aha i jakby na gorze forum i moze tez na glownej zrobic banner "walki mapperow" czy cos, tak, zeby kazdy zobaczyl to by duzo wiecej ludzi weszlo z ciekawosci i moze jeszcze ktos by sil sprobowal. bo taki temacik w dziale, do ktorego prawie nikt nie zaglada przeciez nie zostanie zauwazony ;d'
/dUł
dokładnie ;d
ja się pisze. pewnie będzie o show off chodziło?
Pomysł marny jak na to forum w dodatku ściągnięty z TNetu
Jestem na nie. I tak jest tu może 5-6 mapperów którzy i tak nie prezentują swoich prac.
Najpierw trzeba by rozkręcić forum w taki sposób, żeby wszyscy, którzy tu kiedyś mieli coś wspólnego z otsami wrócili, dopiero później myśleć o jakichś konkursach.
Ps. nie oceniajcie mojej wypowiedzi po ilości postów. Miałem tu wcześniej konto i jestem obeznany z historią tego forum(admin/moderatorzy mogą dojść po adresie ip jakie miałem nicki, bo mam stały adres od ponad 5 lat).
to się zbizu nie przystawaj, bo perma dostaniesz ; )
rok temu walki organizowane przeze mnie się odbyły, wygrał Maciorqa, ja zająłem drugie miejsce, trzecie bodajże Grimek.