Witam, ktoś mnie chyba zreportował za botting i napisal do mnie jakis typek, to prawdziwy CM i to bezpieczna stronka ktora podal, czy ktos robi mnie w bambuko?
Załącznik 258142
Wersja do druku
Witam, ktoś mnie chyba zreportował za botting i napisal do mnie jakis typek, to prawdziwy CM i to bezpieczna stronka ktora podal, czy ktos robi mnie w bambuko?
Załącznik 258142
Cm jest PRZED name nie po, imo proba hacka
Ziomek chce cię wyjebać ;d
cm jest przed nickiem i link to też nie rl tibia.com
o kurwa, a jak wszedlem w ten link, ale bylo napisane, ze nie mozna wyswietlic strony, to cos mi grozi?
wczesniej mi pisal zebym mu dal rk do weryfikacji, ale do tego stopnia to juz sie nie posunalem xd
btw. nigdzie sie nie logowalem po wklejeniu tego linka
nie nic się nie stanie.
fail roku, dać się tak w chuu zrobić po 1 cipsoft nie gada z graczami, po 2 jakoś dziwnie po angielsku gada ten gościu ciężko mi go zrozumieć.
tak to jest cm, ja tez jestem cm i moge cie uratowac od bana, wystarczy, ze podasz mi dane swojego konta (wraz z rk)
akurat poprawnie pisze, zajebiscie poprawnie. i ten glupi [cm] po nicku mnie zmylil, niezla wkreta
wciaz z nim gadam
Przeciez widac po stylu pisowni ze to anglik... a to ze nie potrafisz go zrozumiec to znak ze czas sie wziasc do nauki szanowny jasiu.
@Down
ogarnij sie blz..
Dobrze ze ty zawsze piszesz poprawnie po polsku, i nigdy zadna literka Ci nie ucieknie <Troll>
#edit 2
Jestes genialny przbyszu....
Can't prove... <-- ucieklo mu R
Further Violation <-- Ucieklo mu R
If you cant prove you'r the real ovner <-- nie wpisal tylko '
Wiec Stfu
Po prostu jego wypowiedź zaczyna się od "[CM]:"
Następnym razem pamiętaj, że NIKT NIGDY z cipsoftu nie prosi o wejście na strony
czlowieku, ja nie jestem jakims matolem, bottuje chyba od roku(?) i nie ogarniam tych zwyczajów, które teraz wyszly. jednak czytalem gdzies, ze moze mi wbic na resp (porozmawiac na priv?) CM i zweryfikowac, czy rzeczywiscie botuje.
Jeden typek z forum neobota, nagrywal swoje skrypty do wglądu na tibiacascie i zaprzestal tego, bo powiedzial ze mial jakis przypal z CMem.
literówki nie swiadcza o poprawnosci gramatycznej...
@edit
kurwa, pierwszy raz sie obsralem przy jakims zlodzieju, przy 7~~ letnim stazu w tej grze
@down
to, co robie sobie z moimi 'gpkami' powinno Cie gówno obchodzić. ewidentnie szukasz tu napinki.
Nom owszem byly takie akcje. Jednak jezeli jestes zbyt duzym tumanem by dojrzec, ze to [CM] jest dopisane, to wpisz sobie nick goscia na tibia.com i sprawdz czy pisze, ze jest on community manager/cipsoft member. Myslenie nie boli, ale ok idz dalej bocic gpki i zarabiac na zycie tibia :D
Co do literowek - owszem czlowiek ma prawo popelniac bledy, jednak nie pracownik cipsoftu w oficjalnej rozmowie dot. przyszlosci konta gracza. NO ALE OK SPOKO, prezydent tez bledy robi wiec wszyscy moga:)