moderator, do kasacji.
Wersja do druku
moderator, do kasacji.
Polecam otsa, zajebisty jest.
Mozna jedynie miec MC. [tzn. moze kilka postaci byc na jednym koncie]
jest konto X
Y
Z
i YZ moga sie zalogowac jednoczesnie ;)
Mu chodziło o to że można używać mc mając postacie na jednym koncie. Na rl tibii np. tak sie nie da, bo mozna być naraz zalogowanym tylko na jednym ludziku z danego konta. Albo już sam nie zrozumiałem
Co do servera, to tak żeby pobawić się i powalczyć to fajnie, ale "na poważnie" traktować tam rozgrywki nie można, bo już sam fakt legalnego mc niszczy całą gospodarkę servera etc. Istnieją online inne servery pod 7.4 które są bardziej dopracowane, lecz z mniejszym expem
Kiedy to zostało wprowadzone? Ostatnio jak byłem tam to tak różowo nie byłoCytuj:
# Mapa realna wszystkie questy, skrypty, tabliczki wszystko co bylo na 7.4
Gram tutaj, mój nick to Kadafi.
Oprócz mnie jest jakiś torgowicz na tym serwie?
Ja zaczynam dzis prawdopodnie gre for fun jbc nick Vix
Nom, mc psuję wszystko. Można sobie skillować na jednym koncie co już jest do dupy -.-
Serwer ogólnie fajny tylko nie ma ekonomii, za duży mana regen dla magicznych, ale wszystko idzie w coraz lepszym kierunku, gdy gm ogarnął ddosy, zaczął brać się za serwer. Mc można mieć, ale jak gm złapie Cię, że nim używasz bota na np. runy to ban. Dodam później jakiegoś ssa.
MASA BUGÓW skonczylm gre nie polecma nie ma klimatu ani nic
np jakie ?;>
jesli sa te bugi to bys Led podal a nie pisal bzdury.
chocby na rooku nie da sie sprzedac jagodek
No to rzeczywiście bugi jak choj, rooka przechodzi się w 10 min bierzesz dubleta kupujesz sabre i wooden shielda i orasz raty premium, a nie jakieś jagódki zbierasz...
nawet nie pamietam czy jagudki twoje dalo sie sprzedawac :p