http://forum.tibia.org.pl/showthread...80#post5129680
No to gramy panowie !!!
Szkoda ,że stage exp /;/ ale i tak wbije :P
Jak najbardziej polecam tego ots'a, ja ofc wbije ! ; D zapowiada sie ciekawie zobaczymy co bedzie sie dzialo ; D
Wbijac ! ^^
Ołć, ale sie napaliłem. Tylko chujowo, że w pn. startujecie, full sprawdzianów mam ;x
Zagram na pewno
ja od Dzisiaj mam ferie ,więc dla mnie zajebiście ,że startuje w Pon. :D
Trzeba ściągać na serva dużo ludzi;p
Tak w ogóle to teraz trwa Test server to możecie sobie wbić i ob-lukać mapkę :p
Testy zbliżają się ku końcowi, zostało jeszcze tylko kilka rzeczy, w tym wreszcie zacząć porządny balans profesji, ale zrobi się :)
A na testach jest wyzszy exp? Czy tez low?
ja przyznaję dawno nie grałem w tibię hehe :P ale serwerek zapowiada się wyjątkowo interesująco :D myślę że poczekam te 3 dni i chętnie wbiję by sobie pograć nieco ;) lepsze to niż na globcu siedzieć na 20% całej mapy haha :D
Doświadczenie na otsach pozwala zauważyć że taki sam rate magic lvla i skilli to zły pomysł bo 1 skill nie równa się 1 mlvlowi.
łooo stara dobra neravia XD pamiętam jak na rower zbierałeś XD a jak uzbierałeś towyłączyłeś serwer a na forum dałeś jeszcze fotkę tego roweru.
Zajebisty ots. Mapka unikalna zajebista jedyna w swoim rodzaju.
POLECAM W CHUJ ;D
Pozdrawiam
Na rower zbierał poprzedni owner Neravii :D. Ja otrzymałem jakieś stare pliki serwera od BlackDemona, więc postanowiłem je przepisać od zera. Teraz rusza już trzecia edycja Neravii tworzona przez nowy zespół : D
Spokojnie, wszystko jest do ogarnięcia :P
Ale ja bym jednak skille i mlvl zmienił. Albo podwyższył clubyy itp, albo mlvl obniżył. Za szybko bd szedł inaczej, i trochę nie fer sprawa dla kinów