Powiem co i jak bylo.
Gralem sobie dziś moim ek.
Napisal do mnie kumpel czy wbije do niego na venta. Dal mi jakas nieznana wersje i link sciagnalem to vt nagle po 10 min zle passy ;/
Moge coś z tym zrobic ?? stracilem ok. 5kk ;/
Wersja do druku
Powiem co i jak bylo.
Gralem sobie dziś moim ek.
Napisal do mnie kumpel czy wbije do niego na venta. Dal mi jakas nieznana wersje i link sciagnalem to vt nagle po 10 min zle passy ;/
Moge coś z tym zrobic ?? stracilem ok. 5kk ;/
Przeskanuj kompa/format, co innego możesz zrobić?
Nic nie możesz zrobić.
Hacki bolą ale tak jest jak się ściąga co popadnie ...
Najwyżej co możesz zrobić to odzyskać postać i modlić się czy Ci wszystko zabrał i czy sprawdził wszystkie miasta/postacie, oraz możesz przeskanować kompa w celu usunięcia keya
Na 99% postać odzyskasz golą i jak dobrze pójdzie nie zrokuje Ci jej.
Pozdro
Vt było lipne z virusem :)
Dziękuję dobranoc.
W teorii jeśli wiesz kto - idź do jego rodziny / zadzwoń do nich i powiedz, ze mają syna złodzieja i że chciałbyś zwrot przedmiotów, lubi ich równowartość pieniężną.
Nie załatwiaj tego z nim. Załatw to z dorosłymi, przedstawiając fakt, że te przedmioty mimo iż wirtualne, wymagały od ciebie poświęcenia realnego czasu i pracy włożonych w ich zdobycie.
#edit:
Jeśli to tylko znajomy z Tibii i nic o nim nie wiesz - raczej nic nie zrobisz.
Czyli co on nie poniesie zadnych konsekwencji ? Nie moge nic zrobic?
A co chcesz zrobic? ;d
idz do kumpla(juz bylego ;p)wyjeb mu bombe i jest git ;D
powies sie :( tak na serio to nic mu nie zrobisz bo raczej tego nie udowodnisz ze cie ojebal
A ostatnio słyszałem na TVN, ze kolesia ojebali w metinie poszedl na policje, koles musial kase oddac.
@2up
Nie jesteś fayny jakbyś chciał być.
@up
Jebać TVN i musiałbyś udowodnić na policji, że to co ukradł to ponad 200zł.
Najlepiej jesli po odzyskaniu bedziesz udawał głupiego i nawet nie bedziesz przypuszczał przed tym kumplem ze to przez niego mogles miec hacka, tlyko mu napisz ze cie hakneli i niewiesz jak, on pomysli ze jestes glupkiem i niech tak zostanie, czasem sytuacja wymaga żebyś celowo ukrył info, zachował dla siebie, albo zebys na nie po prostu przed innymi nie wpadł, tu niechodzi o to jak cie on odbierze tylko o to jaki ty jestes
No jak juz poudajesz to po jakims tygodniu gry zacznij sie z nim "kumplowac" wyciągnij od niego tyle ile możesz, gg, dowiedz sie gdzie mieszka itd, bedziesz mial sporo informacji, możesz isc na policje, powinni Ci pomoc, a ty juz będziesz mial jakies oparcie
Pojde na policje i co im powiem ? ;/
ze ktos cie okradl na 500cc?
zrób to :
http://www.dojarka.pl/f/2837/Okradziony_gracz_Tibii
posłuchaj, zrób to samo ;) chociaż wątpię, że coś odzyskasz ;) pozdro