Czy nie uważacie że Knight wreszcie ma dobre dmg ??
Ten czar exori gran ico...pozwala takiemu jak 130 ekowi sprzątnać 100 albo 90 ed/ms na combo
Jak myslicie ?? Czy nadal będzie ciotą dopuki nie bd miał 9 mlv
Wersja do druku
Czy nie uważacie że Knight wreszcie ma dobre dmg ??
Ten czar exori gran ico...pozwala takiemu jak 130 ekowi sprzątnać 100 albo 90 ed/ms na combo
Jak myslicie ?? Czy nadal będzie ciotą dopuki nie bd miał 9 mlv
moim zdaniem to przepakowanie knighta, bo sory, ale teraz taki 150 ek ma silniejsze combo niż 150 ms...
Mi jako knightowi bardzo się podoba rycerzyk teraz :D
Utura- bardzo przydatny czar na expie
Down
Przez minutkę rośnie Ci HP, z prędkością 20 co 3s (chyba :D). Kosztuje 75 many
Pozdro
a co on daje bo nigdzie opisu nie mogę znaleźć?
Utura daje 400 hp tylko nie odrazu tylko stopniowo co 4 sekudny 20 hp...
Utura gran daje 800 i też daje stopniowo czyli co 4 sekundy 40 hp
Chyba tak :) Może pomyliłem się w sekundach
I prawidłowo wreszcie nie bd pomiatać knightem :)Cytuj:
moim zdaniem to przepakowanie knighta, bo sory, ale teraz taki 150 ek ma silniejsze combo niż 150 mI s...
imo to smiechu warte -> najwiecej hp, najmniej na hunta sie wydaje i do tego najmocniejsze combo >.>, a sorc w 1 i 2 przypadku to dno (malo hp, tak, do tego na hunta sporo idze, combo niz tez niezle ale slabiej niz knight? No starczy chyba ze tylko raz na 60 sec. wali z tego ue.
Dosyc ze kinas jest prawie niezniszczalny w malym teamie, to sam moze poskladac tych co niemaja za duzo hp.
Knight powinien być typowym tankerem tak było przecież od zawsze jak Dratewka szedł zabić Bazyliszka z tą kozą wypchaną groczycą to tez musiał mieć jakiegoś blokera. Uważam, że knight jest teraz przesadzony, stanowczo za silny na wysokim poziomie.
Zdanie nt knighta mam takie same jak przed - dostane bana to zakładam nowego i dalej cashmaker
Jak na razie bana nie ma
Bardzo dobrze zrobili z tym, że jest ten czar exura ico, bo dajmy na to 45 knight <nadal ma small health potiony> leczy się exurką za 25-30 a potionem <45gp> w porywach do 100
Teraz lepiej nosić manasy, bo za 100 mana <które daje manas = 50gp> ma 2x exura ico = średnio 80hp każde
dla mnie up dla kiny na +
Jeżeli chodzi o sorca, to mogli dać exhaust na nowe czary a nie na te, które tworzyły sens gry tą profesją.
I co z tego skoro ja na wojnie potrafię wystać dłużej rpkiem niż ekiem.
Jeśli nie mają na mnie jednej bomby to stoję dłużej :)
knightem wydajesz najmniej jesli expisz na dragach lub czyms jeszcze slabszym. W przeciwnym razie wydajesz NAJWIECEJ.
Mag nadal ma lepsze combo niz knight i to na dystans. Poza tym annihilation takze ma cooldown 60 sekund.
teraz przynajmniej szybkosc expienia sie mniej wiecej wyrownala. Mniej wiecej, bo palek teraz jest zdecydowanie najlepszy pod tym wzgledem.
wystarczy ogarniety druid i nawet maly team moze najebac wysokiemu knightowi. Ale na szczescie slyszalem gdzies zapowiedz, ze niedlugo game weakness, ktore nie pozwala uzywac potionow w biegu zostanie usuniete.
ja mam tylko takie wrazenie, nie mam pacc, ale duzo ulepszyli - ta exura ico koksa zeojajebie, 31 kinem 50 do 90~~~~ sie lecze wiec bdb, dlatego wrocilem do rl tibii :D