Siemka!
Zamieszczajcie tutaj swoje wrażenia po Uptade, ja potem zedytuje posta, gdy zauważę jakieś głębsze zmiany.
Wersja do druku
Siemka!
Zamieszczajcie tutaj swoje wrażenia po Uptade, ja potem zedytuje posta, gdy zauważę jakieś głębsze zmiany.
Ja zauważyłem tyle, że poza potionami to knight do 14 lvla nie ma sie czym leczyć, haha. W ogole duzo zmian w leczeniu jest (20 lv na exura gran, 30 na vite). A tak to za duzo nie widzialem bo zalogowałem się na jakąś starą postać, żeby zobaczyć jak wygląda gra. Nudna jak kiedyś, ale śmieszne są niektóre zmiany.
lol
to już chyba 5 temat o update, tak jakby nie można było w jednym - ogólnym pisać...
ale wypowiem się:
moim zdaniem, sorc nie jest taki zły, mam 77 msa i niema źle, przykładowo opóźnienie exori frigo/flama/visa jest takie samo jak było więc exp na eartach/djinach/waterach/wyrmach jest tak samo efektowny
moim zdaniem ms jest ok, nie licząc tego, że ue ma z 40 sekund opóźnienia xD
Przed chwilą na 11 palku miałem 3 minutowy cooldown na utevo lux o.O Myślę jednak, że był to jednorazowy bug ;)
Jakie itemy można sprzedawać u rashida/djina?
Słyszałem, że G legi za 55k u rashida ;s
wie ktoś czy na World Chacie można rozmawiać po Polsku ?
bo słyszałem, że teraz będzie można gadać tam w ojczystym języku ; o
Wszyscy skupują MPA, G Legi, MMS podobno 250k MPA, G Legi 55k, a MMS 50k u Rysia :DDDDD!!
Moje zdanie: Tibia zeszła na psy ;s
Wyłączyłem to wpizdu ;s
moje wrażenie?
"The game is just going down.
Please try again later."
19:01 Server is going down in 3 minutes.
Please log out.
i offf....
mnie nie pasi to, że jak chcę przejść przez kogoś w pz to najpierw mnie odpycha od niego jakby chciał wejść do pz ze skullem i pisze "sorry not possibile" a za 2 krokiem już przechodzi... -.-
Cooldown jest z leksza jak dla mnie bez sensu.. Najcik stracił exurę, a mój sork nie ma vity ;|. Mam jedno pytanie: Jeśli np. kupiłem exurę vitę na sorka, teraz jej nie mogę używać, to czy na 30 lvlu mi czar wróci, czy też będę musiał kupić go jeszcze raz?
"Server is going down in 3 minutes
Please log out"
xD ogólnie nie jest źle, z tym, że san już nie leczy tak dobrze jak kiedyś xd
Wyłączyli serwery, pewnie już pierwsze poprawki będą wgrywać....