-
Zimowy update 2010 - info o nowościach!
-
Jakbyś czytał dokładnie to byś widział że w czarach dla druida jest napisane rage of the skies ale intankcja jest exevo gran mas tera wiec chodzilo tu o ten czar ale pewnie nazwe zle napisali...
-
Najpierw zjebane poty, potem dodanie expowisk aka evolution (yalahar, zao), potem jeszcze pvp udupione od poczatku do konca. Teraz taki cios? Wlasnie sobie uswiadomilem, ze i ja skoncze grać. To juz nie bedzie mialo sensu, rozumiem ze inne gry się rozwijają i tibia musi isc tez dalej ale to jest naprawde za duzy krok. Zwierzaki? Cooldown na spelle?
-
ZAJEBIŚCIE
o ile dobze wyczytałęm to cooldown na ue bedzie 60 sec -,- czyli co teraz nie dość że trudniej się gra magicznymi to exp będzie podobny do knajta?
-
@up
No a co ty myślałeś knajciki wyli z pallami że mag druid są przekoksani no to masz.
Hehe gz teraz to dopiero będzie syf.
-
Mi się wydaje, że nie mówisz dobrze. Z tego co zrozumiałem to poszczególne czary zostaną przydzielone do grupy 1 lub 2 i w zależności w której będą ich cooldown będzie wynosił 1 lub 2 sekundy.
-
z każdym update coś wam się nie podoba.. widać, że jesteście typowymi dziećmi tibi -.-
Co wam się nie podoba w spellach ?
To, że druidowi zabrali exori mort ? bardzo dobrze... on ma być potrzebny do leczenia a nie pro evo mas pg.
Mounty ? zajebista sprawa ! wreszcie tibia jest podobna do prawdziwego RPG !
Cooldown ? czemu nie i tak teraz jest exth~~~, ue na 60 sekund też miód, expienie sorkiem na 1kk/h + to lekka przesada gdzie inne profesje nie mogą się mu nawet równać
Co do upa to gz dla cipsoftu wreszcie ruszają tą grę !! u mnie mają wielki + aż zaczynam grać od nowa : )
-
Cytuj:
Xeanix napisał
z każdym update coś wam się nie podoba.. widać, że jesteście typowymi dziećmi tibi -.-
Co wam się nie podoba w spellach ?
To, że druidowi zabrali exori mort ? bardzo dobrze... on ma być potrzebny do leczenia a nie pro evo mas pg.
Mounty ? zajebista sprawa ! wreszcie tibia jest podobna do prawdziwego RPG !
Cooldown ? czemu nie i tak teraz jest exth~~~, ue na 60 sekund też miód, expienie sorkiem na 1kk/h + to lekka przesada gdzie inne profesje nie mogą się mu nawet równać
Co do upa to gz dla cipsoftu wreszcie ruszają tą grę !! u mnie mają wielki + aż zaczynam grać od nowa : )
No wlasnie, idioto. Nie grales dlugo, pewnie w ogole grales krotko. To jest zrobione dla nowych graczy, ktorzy albo gowno grali albo wcale. Dla starych to jest tylko utrudnienie.
-
Cytuj:
Guardian of Druts napisał
ZAJEBIŚCIE
o ile dobze wyczytałęm to cooldown na ue bedzie 60 sec -,- czyli co teraz nie dość że trudniej się gra magicznymi to exp będzie podobny do knajta?
No ja jakoś knightem tłukłem i nie miałem problemu, chyba dobrze bo nie osobiście zaczęło dobijać to levelowanie między mną a profesjami magicznymi.
@Imho:
Po prostu żal, mam pacc do 11 stycznia, potem przestaję grać w tą durnotę.. na prawdę nie mieli już co wprowadzać.. takie updaty na siłe.
-
Sedan czy jak ci tam, nie rozumiem przesłania twojego postu, a w tibie gram zapewne dłużej od ciebie : ) Gdzie ty widzisz ułatwienie dla nowych graczy ? co ty wgl gadasz od tego zacznijmy ?
-
Cytuj:
Xeanix napisał
Sedan czy jak ci tam, nie rozumiem przesłania twojego postu, a w tibie gram zapewne dłużej od ciebie : ) Gdzie ty widzisz ułatwienie dla nowych graczy ? co ty wgl gadasz od tego zacznijmy ?
Zadne ulatwienie dla nowych graczy, poprostu chodzi mi o to ze im taki klimat bedzie pasowal, cos typu WoW czy inne gowno. Tibia byla calkiem inną grą, dla starych wyjadaczy ten klimat byl boski i zadne inne gry zajmujące 10gb nie rownały się z nią. Teraz mniej expa za deda, teraz jeszcze jakies inne gowna. Przeciez to nie prowadzi w dobrym kierunku, Cipsoft nie chce tak drastycznie zrobić wielkich zmian ktore ma napewno w planach, tylko po troszeczku. Zobaczycie ze w nastepnym update albo jeszcze w ktoryms z kolejnych znowu mniej bedzie lvla po dedzie spadać :).
-
Gra idzie do przodu, jakby cały czas była tibia 7,6 czy jakaś inna wersja to by wszyscy płakali, że nic nie dodają, nudno itd. wreszcie jakieś urozmaicenie dla tej gry a nie ciągle to samo... wystarczy popatrzeć na levele jaka ta gra była łatwa i jaki błąd zrobił cipsoft, ale na szczęście jeszcze trochę mogą to poprawić i im to wychodzi tyle z mojej strony : )
-
ta jasne, teraz pierdolicie ze koniec z tipjo i w ogole a zaloze sie ze po upie bedziecie grac dalej
tak samo wszyscy wielce konta sprzedawali jak mieli bodajze yalahar wprowadzic
ja przez kilka poprzednich upow zawsze bylem przeciwko wszystkiemu ale w praktyce okazalo sie przydatne i ciekawe, tak bedzie pewnie i w tym przypadku; nie mowcie dopoki nie przekonacie sie na wlasnej skorze jak to wszystko dziala itp. myslicie ze cip'y tego nie testuja? to nie ma tak ze o damy wiecej exhausta na ue bo chyba za mocne jest.
jak dla mnie fajnie ze polepszyli knighta, wreszcie nie bedzie odstawal tak bardzo od innych profesji.
-
Pozdro.
Dobrze przeczytałem?
Usuną niewidkę dla palka?
Dobrze, ze gdzieś się wala 2bp stalthów.
-
dokładnie, takie małe utrudnienie jednak i tak palka już nie naprawią, nie oszukujmy się tylko w tej grze pallek bije z dystansu <hahaha>