Jako, iż Selena Thread upadł postanowiłem wraz z kolegami założyć temat o naszych postaciach na Selenie.
Grosiok of Selena - sokool
Siergiej of Selena- Skate
Tzudik- elite126p
Aleksa of Selena - Aleksa
Master Adasator - Night Killer
Wersja do druku
Jako, iż Selena Thread upadł postanowiłem wraz z kolegami założyć temat o naszych postaciach na Selenie.
Grosiok of Selena - sokool
Siergiej of Selena- Skate
Tzudik- elite126p
Aleksa of Selena - Aleksa
Master Adasator - Night Killer
Coś ode mnie ;) Na razie tylko stan chara bo za kilka godzin wyjeżdżam, ale jak wrócę to będzie tego więcej (skilling + lvling)
http://a.imageshack.us/img36/9199/uo0003l.png
P.S - Dist jest bez EQ ;) Pally Armor jeszcze grzeje depo ;d
No to dodam jeszcze jakies starsze screenasy ^^
nie lubię paladynów ze spearami - paladyn z tarczą to nie paladyn.
pewnie wszyscy latacie ze spirkami więc nie mam zamiaru oglądać tego tematu ;s
ciężko teraz znaleźć tru palka z łukiem i strzałami w kołczanie...
Ale jako, że jeden z pierwszych tutaj komentuję, to powinienem Wam życzyć powodzenia, a więc życzę powodzenia, gl hf i takie tam...
Aha, Tzudikowi gratuluję dista - dość wysoki jak na ten lvl ;d
@Up
Palek z "kuszą" i "łukiem" to stara tibia, nie ta co teraz, teraz to speary / stary różnego rodzaju mają popyt i wysoki dmg, chodzenie z bow'em czy crossbow'em jest malo oplacalne (chyba ze jakies wieksze hunty albo lepsze moby to ew. arablest jest uzywany) ale ogolnie to stare dzieje są ;P
A mi sie screeny podobają,chodz narazie są zbyt monotone na 20 mozesz dla rozmaitosci skoczyc na jakeis dragi ; )
w zasadzie mam juz 25 ;D tylko wrzucam stare screeny by starac sie wrzucac na bierzaco :)
Ładny początek :)
Tylko tak jak chłopcy wyżej mówili - z akcji powklejajcie bo same adv nudne są xP Wiem, że na razie nie macie zbyt wiele takich ale myślę, że już niedługo się coś wydarzy :>
Premium acc macie zamiar kupić? I wtedy na wspólne hunty latać :>
Powodzenia :)
Kilka screenów od siebie. 36 lvl był wbity dziś a reszta są z wcześniejszych dni :)
Hehe to ja dodam jeszcze takie screeny starsze ;D
Kilka ss'ów z awansu w mlvlu.
Tutaj 2 dzisiejsze screeny :P
1 to 26 lvl
2 to Fart z Draga ^^
Dzisiejsze awanse :D
widze ze jest bardzo duzo komentarzy ;/
dodam tu jakies screeny ;d
Dragi , moze jakis awansik ;p