-
LWM 2010: Walka druga - Shaft vs Shufflefag.
-
Mam nadzieję, że poziom prac zadowoli użytkowników. Szanse chyba wyrównane są :)
Powodzenia szafcior ;d
-
W drugiej pracy oceniać nie ma co, nic oprócz bałaganu tam nie ma.
W pierwszej pracy autor miał pomysł, ale za pomocą tibijskich grafik nie mógł go do końca zrealizować, ale postarał się.
Głos na jedynkę! :D
-
No już myślałem ze na tym forum nie ma konkursów map ;)
głos na prace .1, bo na dwojce za duzo kamieni, kościitp, porozrzucane wszystko w pi**u
-
glos na 1, dlaczego?
Na 2 za duzo smieci jak dla mnie i troche to razi oko. W koncu temat byl dzika plaza, a nie plaza rodem z ameryki.
-
Głos na 1. W 2 zbyt dużo śmieci.
-
Głos na 1 lepiej zrobiona, a w 2 zadźgane przypadkowych itemów niekoniecznie pasujących do siebie.
-
Poziom mappingu na torgu jest naprawdę żałosny. ^^
Głos na jedynkę, chodź ma od cholery bugów, 2 lepiej nie komentować. Autor chyba pierwszy raz obsługiwał ME.
-
#up
True.
Cytuj:
Mam nadzieję, że poziom prac zadowoli użytkowników.
Mnie osobiście nie zadowala. ;D
Głos na prace numer jeden, tylko dlatego, że jest mniej bugów niż w jego deja vu. Plus za to, że zdjęcia z poziomu mapedytora.
PzodrawiaM!
-
Obydwie prace wydają mi się po prostu słabe. Na pierwszej nawalone wszystkiego, na drugiej nawalone niczym... odpuszczę sobie głosowanie w tej turze.
-
Praca nr 2 oj kwadratowo kwadratowo.Nie głosuje , zawiodłem się zazwyczaj praca mnie wciągała a tutaj nic.
-
Cytuj:
Fluos napisał
[...]jest mniej bugów niż w jego deja vu[...]
http://blog.thenationalcampaign.org/...2/dude-wtf.jpg
#topic
Poziom prac doprawdy, żałosny.. Autor pracy nr 2 wisi mi Visine do oczów. Głos na jedynkę, ale nie wróżę autorowi dalszych sukcesów.
-
Zagłosowałem na pracę numer jeden, ponieważ mam bardzo dobre wspomnienia związane z plażą lekko podobnej do tej, którą zaprezentowała praca pierwsza.
-
Tutaj już właściwie rozstrzygnięte, a my cały czas idziemy łeb w łeb po 50%, no żal xD ależ napięcie, szkoda że nie ma Xadriana, Martiego i Marcinqa, to byłby turniej.
-
Głos na jedynkę.
Do autora pracy nr 1:
- Mógłbyś dodać tam jakieś ognisko czy coś,
- Są kamienie, dalej są i nagle ich niema ;/,
- Mógłbyś ogarnąć jakoś te krzaki i dodać tam jakiś zniszczony budynek,
- Róże ogólnie to plaży nie pasują, za dużo drzew z mango, a mogłeś dać więcej trzciny.
Praca nr 2:
- Za dużo kamienii tych takich gałęzi,
- Góra w środku wychodzi po teren i nie jest obrobiona,
- Ogólnie trawa wygląda jakby była robiona auto-borderem,
- Trawa wchodzi na drzewa, krzaki, kamienie, kwiaty,
- Od kiedy most by się utrzymywał na tych dużych kamieniach,
- Mosty są dość sporo za długie,
- Jedna ta ,,górka" jakaś taka jakby ucięta,
- Usunąć tamte kwiatki co występują przy vampirach,
- Jakieś listki na tych ,,koronach cierniowych",
- Plaża akurat może być, ale tych tam śmieci jest od groma (oczy bolą od patrzenia),
- Eeee, a skąd ogórki rosną na pustyni i to tak o ?.
Myślę, że raczej dobrze zrobię jeżeli dam głos na 1, bo jakby była bardziej porządniejsza i w ogóle. No i oczywiście jedynka ma mniej minusów niż dwójka.