Nie wiem czy weszło to z tym updatem czy było już wcześniej ale na tibia.com mam reporty innych graczy na mnie -.-
Wygląda to tak :
http://img822.imageshack.us/img822/883/rrra.png
PS. Są jakieś szanse, że dostane przez to bana ??
Wersja do druku
Nie wiem czy weszło to z tym updatem czy było już wcześniej ale na tibia.com mam reporty innych graczy na mnie -.-
Wygląda to tak :
http://img822.imageshack.us/img822/883/rrra.png
PS. Są jakieś szanse, że dostane przez to bana ??
Oczywiscie ze tak.
Statement - musiales cos powiedziec na publicznym kanale.
Bot/Macro report raczej ciezko bedzie im Ci to udowodnic, ale jezeli antybot juz cos na Ciebie ma to masz ciepło ; d
sam z tego już wielokrotnie korzystałem reportując wypowiedzi polaczków na trade, jak narazie jeszcze nic nie zrobili z tym, ale właśnie interesuje mnie jakie za to kary mogą być?
to nie są reporty innych graczy na Ciebie tylko Twoje na innych graczy ;f
look co pisze w server log
i zdj z mojego konta
Załącznik 226662
Załącznik 226664
@down
spoooko xD
moglby mi ktos powiedziec jak sie reportuje?
nie czytałes dokładnie.
teraz mieli wprowadzić i wprowadzili ;f
a ja, zeby nie zakladac nowego tematu, pozwole sobie odkopac ten, mam nadzieje, ze mi wybaczycie;
czym sie rozni 'processed' od 'accepted'?
W reportach za statementy odpowiedz po okresie 'pending' jest albo 'denied' albo 'accepted'. Jezeli chodzi o reporty za bota to ZAWSZE CHOCBY NIE WIEM CO bedzie 'processed' - to taki napis, ktory ma pokazac, ze niby cipsoft sie zajmuje sprawa a frajernia dalej smiga na neobocie. Dodam tez iz nie nalezy bagetalizowac notatek OTRZYMANYCH za statementy. Wczoraj dostalem trzecia notatke za offensive language i mam 7 dni przerwy od tibii.
accepted zaakceptowany, processed przetworzony ale pewnie odrzucony(może nie tak na chama jakbyś zaraportował "cześć", ale uznali, że to jeszcze nie wymaga interwencji)
ale system reportów byłby "nieco" sprawniejszy jakby nie było takiego limitu(podczas godziny hunta nazbierałem limit bez problemu...) no i jak zreportować 150 lvli szybszego bota jeśli jak tylko otwieram okienko coś zaczyna mnie bić?
Mam pytanie.
Mam final warninga więc każdy ban to delate.
I teraz mam 2 notki "offensive statement" jedną dostałem nawet za napisanie "fuck yeaa" -.-.
Czy te notki kiedyś znikną bo ja się boję pisać cokolwiek jeżeli 3 notka ma być banem a notkę można nawet dostać za "fuck yeea"