-
[inne] ElfBot a NeoBot
Witam.
Od razu przepraszam za nazwe tematu ale nie wiedzialem jak to inaczej napisac. W kazdym razie czekajac na update Elfa zobaczylem,ze powstal nowy bot - NeoBot.
No i mam pytanie do was,czy skrypty z Elfa beda dzialaly na tym nowym bocie ? Bo w koncu oba boty maja tego samego autora.
-
-
jak narazie to skrypty z elfa nie działają w neobocie
zobaczymy może później coś sie zmieni
-
Pozmieniana szata graficzna + chęć zarobku , bo ludzie na elfie bany podostawali = NeoBot
-
A przypadkiem kod elfa nie został sprzedany a następnie napisany od początku ?
-
Dokladnie,zmienili pewno tylko kilka opcji,nowa stronka i kase sobie zgarniaja.
Jeszcze pewnie bedzie ze 'niewykrywalny'.
-.^
@t
Nie dzialaja,i raczej dzialac nie beda
-
NeoBot jest podobno 'niewykrywany' dobry żart : ) tyle co on ma funkcji chyba tyle co elf w końcu to prawie to samo...
@Top
Nie będą działać scrypty od elfa mają inne rozszerzenie.
Pozdrawiam Xintoy.
-
Widzę tutaj sami znawcy. Obiło mi się coś o uszy, że ma być coś takiego dzięki czemu będą te skrypty działać ale nie wszystkie funkcje np. actions bo w neobocie będą inaczej wyglądać hotkeye itd.
-
Tego NeoBota się ogarnąć nie da ;/...
W ogóle nie wiadomo o co w nim chodzi ;d
-
Gz inteligęcji.
Mozna zaimportować waypointy + loot + targeting z elfbota.
Bot jest PROŚCIUTKI w obsłudze
jedyna wada to ze rusza on myszką ;/
-
Z założenia ten bot ma być niby nie wykrywalny, gdyż ma on symulować klawiaturę i myszkę, ale jak z tym będzie to zapewne każdy wie. Na moje oko to ta cena też trochę za wysoka.
Co do tego, że komuś myszką rusza - zaznacz opcje Simulate Mouse/Keybord i powinno być dobrze :d
-
A takie pytanie do tych co mają tego bota. Skoro mówicie, że rusza on myszką itd. to można bocić ze zminimalizowaną tibią?
-
Można, wystarczy zaznaczyć Simulate Mouse/Keybord.
-
Po za tym dalej ingeruje w klienta, tylko Cave Bot to symulowanie ( zresztą dziwne skąd niby bot by wiedział gdzie ma kliknąć.. musi coś z klientem zrobić). Moi koledzy dostali bana za leczenie (np. na warze), a nie za Cave Bota.
-
Dostał ktoś bana już za tego bota?? Czy naprwade jest taki świetny bo zastanawiam się nad kupnem =D
Btw. Są jakies bugi/wywala z gry czy bez problemu chodzi?