Jak w temacie.
Ktoś gra?
@Edit
Jak temat się "polepszy" to zedytuje bardzo fajnie temacik.
Pozdrawiam,
Avithor
Wersja do druku
Jak w temacie.
Ktoś gra?
@Edit
Jak temat się "polepszy" to zedytuje bardzo fajnie temacik.
Pozdrawiam,
Avithor
Refresh.
Pozdrawiam,
Avithor
To że ktoś gra i akurat będzie ci tu pisać to hm, nie wiem czy to przejdzie. Już lepiej szukaj znajomych w temacie serwera w Polowaniach.
O co chodzi w tym temacie? Ja tu zdjęć nie widzę, a to ma być temat z ss tak??
BTW. grałem tam kiedyś
Radze odrazu zedytować temacik bo w takim nikomu sie niechce pisać ;p
Załóż temat w polowaniach i ktoś się znajdzie.
Polowania nie chodzą w grę...
Mam na myśli tutaj rozmowy, o wszystkim i o niczym, ale o Infernie.
Troszkę zdanie śmiesznie brzmi, ale dział jest dobry.
Pozdrawiam,
Avithor
Ja gram - team zecioka.
ja gram ;D Nick Grosiok xDD <<< parodzia zecioka ;D jak cos to mozna do mnie pisac w grze ;)
@up
Z tego co rozumiem to nie bierzesz udziału w wojnie?
btw:
Bardzo mało jest tu osób z inferny, może to wynika z tego że większość osób w teamach ma 18+ lat i mają w dupie takie forum.
jesli chodzi o mnie to ja mam 11 lvl ;DD to do wojen mi sie nie spieszy ;D gram od wczoraj ;p piszcie w grze
ja też tam grałem ale to tylko noob har, nie zamierzam wracac do tego beznadziejnego świata
beznadziejnego?
ja miałem chyba z 30 lvl, przyjaźniłem się z kolesiem, którego wpierw chciałem ubić ale mi nie wyszło, on mnie ubił i tak się zaprzyjaźniliśmy.
paka miałem.
Ogólnie kiedyś było inaczej na infernie... były całkiem fajne wojenki i się zbierały zajebiste teamy przeciw sobie, teraz latają bandy 8 lvli i się cieszą jak zajebią random target...
@up
Z tymi noobami to tak jest od 3 lat :P
@topic
Inhabitant of Inferna since september 2006 mofo! W tym 2 lata retired ; p
Ogólnie to nie wiem co się teraz dzieje na serverze, ale fakt kiedyś było fajniej. Pełno botów, masslogów, noob-teamów z sdkami i power abusserów. Było baaardzo ciężko się wybić na tym servie i cokolwiek osiągnąć, nie to co teraz po ostatnich update'ach....
Ostatnio znów wzięła mnie chętka na powrót do gry i może powróce ^^