-
5 załącznik(ów)
Hulk I Penerkk z Harmoni
Na poczatek zamieszcze kilka screenow jutro powinien dojsc pacc teraz ferie wiec napewno screenow nie zabraknie
Załącznik 200412
Załącznik 200413
Załącznik 200414
Załącznik 200415
Ps. Ze Penerkk nie moze odpowiadac w tematach z powodu nowego konta zamieszcze screeny za niego
Załącznik 200419
Załącznik 200421
Załącznik 200422
Załącznik 200423
-
7 załącznik(ów)
-
Ss'y nie są nudne ale nie są też wspaniałe. Dobrze ze jest was dwóch bo jest rywalizacja wtedy i bijecie szybciej lvl'e. Pozdrawiam i powodzenia w dalszej grze.
:)
-
1 załącznik(ów)
-
ssy nice! temat zaczyna się rozkręcać! na jakim servie gracie??
-
Cytuj:
mistic show napisał
na jakim servie gracie??
Epic fail ;| Przeczytałeś chociaż nazwę tematu zanim przymusowo nabiłeś posta? ;o Pisze, że Harmonia...
@topic
Fajny temat i o dziwo bardzo dobre skile! A mam takie pytanie używacie bota czy wszystko ręcznie? Bo mało staminy masz ;d Mam nadzieję, że temat się rozwinie, bo bardzo fajnie się zapowiada. Poczekam, aż będziesz miał pacc'a i wtedy jeszcze raz ocenie ;d
-
Nie uzywamy bota wbijamy recznie :) w koncu satysfakcja jest jak sie gra samemu a nie z botami ;)
-
No mialem malo staminy ale to dlatego ze chcialem jak najsyzbciej wbic 60 lvl (jechalem od 52) i praktycznie calymi dniami siedzialem na dragach i stamina uciekla ;)
-
1 załącznik(ów)
Mały awansik mlvla :P ;)
Załącznik 201131
-
NoNoNo pięknie! Harmonia - mój server:p.
Oby tak dalej ziomki;P
Kurde narazie to tylko 1 strona ale widzę, że temat sie rozkręci:).
Pozdrawiam,
Twój Piterr
-
7 załącznik(ów)
-
5 załącznik(ów)
-
skile są, ziomka do grania masz, lvl do kupna pacca tez. nic tylko expic i dobre ss wstawiac. Kolega doije tez 80 60 lvl i kupi pacca to bedzie ciekawie. trzymam kciuki
-
4 załącznik(ów)
-
Witam.
Widze temat nawet wporzo dobre macie skille i eq jak na poczatku (na 1 str) widzialem. :)
Dobrze ze kupiles tego pacc przynajmniej ss'y beda ciekawsze. Mam nadzieje ze kumpel tez pacca kupi i bedziecie mucić.
Tylko szkoda, ze obydwaj jestescie knighty ;) ale mam nadzieje z wiekszymi lvl na jakies hunty z innymi ziomkami polazicie :).
GL & HF !!!
Pozdro ;)