siema, dostal ktos bana za uzywanie bota do np. auto leczenia czy picia potek? bez botowania "pelna geba" (cavebot np)
chodziz o elfa
Wersja do druku
siema, dostal ktos bana za uzywanie bota do np. auto leczenia czy picia potek? bez botowania "pelna geba" (cavebot np)
chodziz o elfa
jest taka sama szansa, wlaczasz bota i nic nie ustawisz='picie potek'=cave bot
nie wiadomo możesz dostać nawet za włączenie tylko bota bez używania jego funkcji
Ja dostałem na 1 account bana za - Lighthacka // 20 ms, a nie dostałem na 122 rp i 80 ek za FULL afk bot.. ;xx
Nie, przez 3 miechy robienia rooka na bocie na jednym acc z paccem nie dostałem, do tego runemakery itp. nic nie ma, a na 3 charach stamina była wielokrotnie jechana na bocie do ~10h i nic.
ja 2 miesiace
1 miesiac - skille (zakladnanie spearow i spalanie many )
1miesiac -trenowanie m lvl ;d
i zero banow ! ;d
Ja dostałem niedawno bana za skillowanie na Tibia Auto, a 2 inne postacie jeźdzą na bocie i nie dostalem na nie ;p Nie mam pojęcia jak oni to wyłapują...
Jadę swoimi postaciami ok. 6-9 miechów non stop i ani jednego bana, ani razu nie widziałem GM'a.
Bot- NG.
Ja używam bota tylko do leczenia się potami ale nigdy za to bana nie dostałem.
Ja właśnie dostałem kiedyś za leczenie się, ale to na blackd proxy. Na elfie żadngo bana nie dostałem, alece na full bocie (cashmakery)
z samo odpalenie jakiś syf botów już będziesz miał, polecam elfbota nie wykrywalny na dzień dzisiejszy