-
5 załącznik(ów)
Lachero life
Witam w temacie o moim ed
Będe tu zamieszczał regularnie ssy i myślę, że się spodoba ;d Gram 4fun czyli exp + PK ^^
Nie ma co gadać 1-sza porcja ss
Na początku trochę nudno, ale dopiero zaczynam grę tym charem, wcześniej służył mi jako rune maker.
Zachęcam do komentowania i powiedzcie, czy obcinac, czy nie
-
First! ;)
Ed to profesja ktora duzo potrafi a wiec duzo mozna pokazac, zycze powodzenia w dalszej grze!
-
Dobry temat się szykuje ;) Jaki to świat? Może pisało, ale nie zauważyłem. Wrzucaj looty z pk'owania i spróbuj zorganizować jakiś team :) Również życzę Ci powodzenia w dalszej grze tą postacią i WESOŁYCH ŚWIĄT :)
P.S. też jestem NIEBIESKI!
-
Właśnie taki temat jest bardzo oryginalny, bo jest w nim pk a nie nudy jakieś expienie czy advy...
Widzę że nieźle idzie ci te pekowanie. Walnij stan postaci jakbyś mógł. Opłaca Ci się pkowanie? Jaki twój najlepszy lota z deda?
-
Super temat. Jest tu taka, hmm... różnorodność czyli pomieszanie expa i pk. Zamierzam tu zajrzeć za jakiś czas :)
-
Super fajnie, sa screeny i jest pk. Jednak jestem prawie pewien, ze z takim podejsciem do sprawy dlugo na serwie nie pograsz. Trafisz na zioma z plecami i juz masz pograne. Wiec GL
-
1 załącznik(ów)
Ktoś tam pytał o najlepszy loot z PK : to prosze ssik. Co prawda main charem ale i tak good ^^ (bohy w bp)
up@ nie bój się o mnie sam mam niezłe plecy
Ide expić. Pozdro
-
9 załącznik(ów)
Kolejny part advów + coś z dzisiaj z noob chara. (Loot to 2 bp sd dlatego taki opis)
-
:d
Fajny temat , ładne zdjecia z pk , nie moge sie doczekac az sam wbije 31 na fe , narazie mam 24 -,-
Wrzucaj wiecej screanow , bo sa bardzo ładne ; )
Bardzo fajne jest to ze grasz 4fun , anie caly czas exp.
Dawaj wiecej.
-
Fajny,orginalny temat.Dobre ssy z pk :d
-
7 załącznik(ów)
Następne advy - przeskocze co pare, żeby móc już dać trochę nowsze.
+ coś z bicia D Laira na Darashii i Ancientów.
DZISIEJSZY SKRÓT WIADOMOŚCI PORANNYCH xD :
Poszedłem Yogiem, zabić sobie kogoś patrzę 33 RP no to jazda. Beka była bo jak padał to walnął mi jeszcze RS'ke i nas obydwóch zabiło. No to przybiegłem szybko Lacherem po loota. Przybiegł też ten koleś swoim evul mainem 55 ek. Mówi do mnie "hjunted" no to spoko czekam w depo piszą jego kumple z gildi, straszą, groża, standart. No ale na górze czakali już 42 ms i 45 ed ;d Koleś kozak wbił na mnie pz 2 razy miał niemiłosierny deep red ale zawsze brakło 1 hita z wanda :< No cóż muszę zrobić Gorome bo jestem hjunted xd
-
Pamietam ta slynna rodzinke Ca'Pone :D ladne ss'y:D tez gram cos na berylii:P czekam na kolejne zdjecia. Moze bedzie jedno ze mna jak mnie zabijasz:D hahah
-
Zajebiste screeny! :)
Moim zdaniem zapowiada się na najlepszy temat na torgu! ;] Jak masz plecy to luuz.
Wiesz co dam ci rade, pokazuj loota tak jak w jedym ss, otwórz deada nie wkladaj loota do bp tylko zrób ss'a ;)
Aha i jeszcze kręć cam'y z pk ;) wtedy to będzie zarąbisty temat ;]
Widać że wiesz o co chodzi w grze druidem :P.
Jeszcze jedna rada, jak nie chcesz miec waste a dobry exp, idz na mutated raty ;p
Aha i wiesz co znajdz se ziomka tez 45lvl~ to bedziecie mogli zabijac 80+ edeki ;P a to jest szansa na dobry loot bo mało kto nosi blessy na takim lvlu (jezeli nie ma main chara 100+)
Czekam na następną porcję screenów
-
7 załącznik(ów)
Dodaje następne ss. Dzięki za wszystkie pozytywne komenty.
Co do loota : JEŚLI NIC FAJNEGO NIE SPADLO TO NIE POKAZUJE
Nie ma się co chwalić paroma gp i low armorem.
Dzisiaj chciałem rano zrobić gorome bo dobry profit jest i exp 150 k/h wszystko było git aż do dragów. Zapomniałem że one tam są, myślałem że juz tylko fe przedemną i nie wiem jak to się stało, 2 mnie zabiły :< Ale już odrobiony level z nawiązka pod wieczór.
LOOT z expa na Goromie to : 1,5 bp p armorów 4 k w kasie i 10 bone tailów
Mógłbym mieć większy profit bo na necrosach bocił koleś full afk i loota na ziemie wywalał (Ok 60 p armorów, widziałem jak robiłem questa), ale wole nie ryzykować bo mógłby się obudzić i mnie poskładać ;d
JUTRO MOŻE JAKIEŚ PK zrobie jak wstane, albo poczekam na Mas Frigo. Pozdro
-
Pamiętam że jak robiłem gorome to padłem prawie w tym samym miejscu :P
Ładne ss'y, wbijaj lvl i pkuj wiekszę lvl ^^