Tutaj będe wklejał moje screeny z osiągami i lootem myśle że będzie to ciekawy temat
Tutaj pare najnowszych ss z lvlem i lootem;d
btw kiedy dodawałem ss to wy już zdążyliście napisać;d
Wersja do druku
Tutaj będe wklejał moje screeny z osiągami i lootem myśle że będzie to ciekawy temat
Tutaj pare najnowszych ss z lvlem i lootem;d
btw kiedy dodawałem ss to wy już zdążyliście napisać;d
Niestety musisz mieć 3 zdjęcia na początek.
Btw. w niedziele Cię oglądałem na TibiaCast jak expileś wieczorem na ss'ach ; d
Może się mylę, ale czy tych Empeli nie było już kilka? Widziałem już 3 osoby wklejające zdjęcia tego chara i deklarujących się jako właściciel.
@Down
Twój może i tak, mówię tylko, że ten char miał już tutaj zdjęcia więc to trochę dziwne. Nie w moim interesie jest rozstrzyganie kto jest właścicielem.
Chyba coś ci się pomyliło 1 mój temat tutaj!
Screeny ładne, jeśli faktycznie jesteś właścicielem postaci, co z Twoim kontem z którego wrzucałeś ssy w temaie Luminera Rox ?
Zauważyłem że temat Luminery sie nie uruchamia ;>
Zapowiada się nieźle, powodzenia.
#Down
No tak sry, tamten temat sie zjeb.... więc posty tez poszly ^^ myslałem ze nowe acc ze względu na posty mój błąd.
to ja dawałem ss na luminera rox lol ale temat umarł i wole tu wklejać swoje ss;]
to ten sam nick z którego wrzucałem tam i jedyny jaki tu mam na forum to nie wiem ocb
Nieźle, wysokopoziomowa postać . Liczę na ciekawe ssy. Wkoncu takim charem moze juz co nieco pokazac. ;) Wklej stan postaci jak mozesz.
Mam nadzieję, że temat się rozwinie (:
Dawaj fotki z huntów :>
Normalnie jak na OTSie. Gratulacje postaci, gra taką to już czysta przyjemność, ale pewnie dość się namęczyłeś, żeby wbić taki lvl. Gratulacje jeszcze raz.
@Down nawet nie gram na tym servie.
Tak tak podlizujcie się, da wam plate seta :)
Screnny nudne, żadnej akcji aby looty i level. Nuda...
Noo temat nice lvl i whoo wogule niezle
szkoda e ja na otsach tyle gralem tez bym mial taki lvl xD(serio;P)
W temacie nic ciekawego. Lot fajny ale zero akcji!! Wrzuć coś z hunta. I jakbyś mógł to stan postaci. Bo nie jestem na 100% pewny czy to twoja postać naprawdę, czy wklejasz tylko kogoś screeny...
Jak na taki level to temat beznadzieja...
Temat nudny jak na twoj lvl... od 1 ss powinno nas poruszyc badz chociaz ktos moglby spac z krzesla... Temat jak narazie beznadziejny ale mam nadzieje ze sie rozkrecisz i bedziesz wrzucal jakies ss z huntow,questow lub loot i stan postaci
loot jak loot, 1 screen z expa na tym na czym nigdy nie lubiłem oglądać screenów/filmów ani być na tym, i nie wiem po co założyłeś ten temat jak nawet nie masz do wklejenia nic ciekawego
spoko będe dodawał na bierząco macie tu coś ciekawszego szkoda że nie robiłem all ss z akcjii itp ale teraz będe robił pzdr;d