-
Test Server!
Dzisiejszego dnia startuje publiczny test server, na który zaproszeni są wszyscy gracze. Będzie on otwarty przez najbliższych kilka dni. Test nie ma jednak nic wspólnego z nadchodzącym jesiennym patchem, nie będzie zatem żadnych nowości.
Przed dołączeniem do testu warto zapoznać się z tym tematem. Znajduje się tam również klient, przy pomocy którego będziemy się logować.
Rozmowa na temat test servera toczy się w specjalnym temacie "Test Server Talk", wszelkie opinie i sugestie należy zgłaszać właśnie tam.
Miłej gry ;)
-
No to czas na kolejną zabawę.
Chociaż nie logowałem 2 miesiące, to może teraz się skuszę na chwilę.
-
Że tak powiem co oni chcą testować? bo chyba coś mnie omineło -.-
-
Ja tez do konca nie wiem co oni chca testowac, skoro napisali ze nie ma to nic wspolnego z jesiennym update. Oczywiscie wbije zobaczyc :P
-
Jakiś bug z 201 lvl mam 0 i siedzę na rooku :[
-
igła, pobawię się :D
#edit
jak narazie nie chapie :(
-
ej, rzuccie mirror do clienta, bo nie moge sciagnac o.O
-
Mam pytanko. Niektórzy na test servach maja xx kasy. Skąd mogę kasę wziąść?
-
Z powodu buga, ze kazdy mial 0 lvl, postanowili zresetowac test serwer i ponownie uruchomic go potem. Moze to zajac do 2 godzin.
-
Pewnie jak zwykle będą nieźle kolejki i nawet nie wejdę. Z resztą ostatnio jakieś bugi są i mi się odechciewa grac, mogli by się zając w końcu tibia a nie tylko na kasę żerują, mam już dość tibii i cipsoftu. Co do test servera to będziecie mieli się okazje pozabijać co niektórzy :)
-
ahahha kickło mnie jak mnie goniło kilku brazoli 150+ :P a ktoś może wie czy są npc które dają kase? ;d bo bida xd
-
ehh...i tak zabardzo nie popekuje bo po haku z bsem latam ; oo
ale zobaczymy jak to bedzie ;)
-
Jakby komuś nie działał download na tibia.com to ja specjalnie zuploadowałem ;)
Możecie skanować i tak nie znajdziecie nic.
http://uploadhyper.com/file/10407/ti...er853.exe.html
-
No to po testujemy.
Moze mi ktos napisac czy na TS kazdy ma pacc czy tylko ci ktorzy go wykupili na swoje acc?
Aa i jak by ktos robil jakis team i potrzebowal by 130 knighta to msg,.
-
Test servera, o ile mnie intuicja nie myli ;s. Szkoda, że nie mam PACCa, zrobiłbym pare rzeczy, których na realu bym się nie odważył ;s.
#edit
Tzn. testują wydajność serva ;l
#edit2
Tibiatestserver853 ^^