Takie moje małe orki (starałem się :D)
i27.tinypic.com/11tpnb6.png
i32.tinypic.com/2cnayrk.png
i32.tinypic.com/119axar.png
i30.tinypic.com/149wgo7.png
Proszę kogoś o wstawienie w img. Z góry dziękuję.
Wersja do druku
Takie moje małe orki (starałem się :D)
i27.tinypic.com/11tpnb6.png
i32.tinypic.com/2cnayrk.png
i32.tinypic.com/119axar.png
i30.tinypic.com/149wgo7.png
Proszę kogoś o wstawienie w img. Z góry dziękuję.
#up Dziękuję.
#topic Czemu nikt nie komentuje? Łapcie jeszcze jeden ss na zachętę :
i31.tinypic.com/96w19z.png
Pięknie Oo
Fajne są te wierze, ale najbardziej podoba mi się przystań.
Mam pytanie:
Czy mapa znajdzie się w jakimś ots?
Nie jestem pewien, wszystko może się zdarzyć.
Te orki są częścią wyspy (postawionej w rme,
reszta w SimOne). Jak skończę całą wyspę możliwe
że odpalę ots. (wtedy przydałby się skrypter i webmaster)
@Lussi Co jest źle z tymi drabinami?
@up Wieże*
Bardzo ładnie. Fajnie pomyslales z ta drabinka na ludke ^^.
Detale nie przesadzone. 9/10 nie mam sie czego doczepic ! ;(
Super Orki. Tak jak kolega up powiedział- fajne przystanie, ale także wierze. Jestem mile zaskoczony- pracuj dalej i pokazuj nam efekty swojej pracy :-)
Pomysłowo , jak widać zastosowałeś dużo detali , osobiście mi się podoba użycie ścian z belek , ładnie porozstawiałeś potwory tzn . chodzi o to że nie są w jednej grupie;) a co najważniejsze to wszystkie widoczne tu elementy pasują do siebie więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia ;))
8/10
P.S. czekam na next paczke ss-ów ;p
Bardzo ładnie wykonie, fakt myslałeś jak to robiłeś ladnie dopasowane, jakbys dał inne schody to by było dobrze bo nie zabardzo komponują sie z resztą. Palaca sie pochodnia na drewnianej skrzynce, a te brzegi platform to jest pod scianą czy na tym samym poziome? bo troche dziwnie to wyglada. Znowu jakaś latorosl czy co to jest na środku mostu jak ona tam wyrosła?No i ta ławeczka tez jakoś mi nie pasi ale to moja opinia.
7/10
Bardzo ładna praca, ale brakuje mi w niej trochę hmm.. ognia?
Widzę parę ognisk nic więcej, a przecież orki lubią palić wszystko co napotkają ;p
Praca dobra dla oka, ale gdybyśmy chcieli na niej grać.. to by było trochę za ciasno (przynajmniej an wieżach).
Aha.. i dodaj jeszcze jakieś zniszczone swordy, pare axów no i będzie gitara ;)
Ladnie wykonana mapka widac ze sie napracowales :)
Bezapelacyjny hit :)
Świetna praca, estetyczna, odpowiednia ilość detali, wszystko dopasowane jak trzeba. Lubię oglądać takie prace, cieszą oko...
Nigdy nie dałem 10/10, bo nic nie jest doskonałe, ale dam Ci 9,5/10 xD
pS. podasz mi ID tych "kości słoniowych xD" i "igieł" na ściany? Nigdy nie mogę ich znaleźć.
Mapa jak mapa widać ,że jestes początkującym ... zaraz powiem ci co zrobiłeś źle (moim zdaniem)
1.Brzydko wyglądają te białe kły . Wieża którą widać w lewej częsci mapki wykonana dobrze aż do ostaniego poziomu na którym jest użyty zły border - mogłeś powbijać kołki lub zaprzestać budowy. Na jaką cholerę postawione są tam tarcze ze strzałami skoro o ile mi wiadomo żaden ork nie wali ze strzał ? Dlaczego na drugim ss torch pali się na skrzynce (raczej by się spaliła) . Skąd pajęczyna na dachu wierzyczki? Postawił byś tam jakiego pająka .No to może tyle , reszta ok - 8/10
@edit
Shaft wstydziłeś się pokazać twarz?
Nie jestem początkującym -.- .Tworzę mapy odCytuj:
widać ,że jestes początkującym
4-5 lat. Widać po Tobie, że jesteś newbem który chce nabić sobie posty.
@topic
Dzięki za oceny.