Najpierw Great Axe, potem Golden Bootsy, a teraz...
Jak sądzicie - CipSoft idzie w dobrą stronę?
|edit: tylko bez flame'a, błagam.
|edit2: jestem noobem, za literówkę w temacie przepraszam :-)
Wersja do druku
Najpierw Great Axe, potem Golden Bootsy, a teraz...
Jak sądzicie - CipSoft idzie w dobrą stronę?
|edit: tylko bez flame'a, błagam.
|edit2: jestem noobem, za literówkę w temacie przepraszam :-)
Nie, nie ida w dobra strone. Teraz przez bossy nie ma juz tak unikatowych przedmiotow, co chwila na poi jakies rary leca i juz niedlugo nie bedzie zadnych celow w tej grze..
Bardzo mi sie podoba nazwa tego potworka;)
Jesli chodzi o loot, i o ogolnie dzisiejsza tibie to moge jedynie to okreslic jednym slowem: postep. Chociaz wolalbym zeby itemki tego typu byly do zdybcia w jakims arcytrudnym quescie.
jak dla mnie postęp... bo rary były tylko na starych serverach... zresztą co po itemach których nie da się zdobyć? ale w dalszym ciągu będą to rary bo znowu nie lecą na każdym huncie z tych bosów... to sie tylko tak wydaje ale jak tak przeliczyć to może 30-40 rare items spadło a serverów jest bardzo dużo
Ja też uważam że powinno coś ruszyć np. z pustynią i to co jest pod nią. To jest świetna baza pod questa (te wszystkie książki itp). Niektórzy uważają że tam jest quest, jeśli jest powinni dodać jakiś wskazówek, a nie pojść na łatwizne i zrobić loot jakiemuś potworowi.
Ale Wy jesteście pojebani. Rare itemy nie do zdobycia-było źle. Cipsoft wcielił rary do gry, znów jest źle. Określcie się ludzie, a nie pieprzycie głupoty.
Arhenio wraz z psami i wszystko jasne ...
Guardio co się z tobą stało? :S
Szybko? To jest pierwszy Golden Helmet ;oCytuj:
w8w8w8 napisał
To jest czyste oszustwo!!! To sa screeny z OTS jak nie wierzycie to zapraszam na altani.net, nastepnie character i zobaczycie ze sa te same postacie... Zalosne!
Orves: spadł wczoraj.
Co do cama/większej ilości ssów - jedyne wyjście to obserwować Guardia Thready na różnych forach, albo popytać po prostu tych, którzy to lootnęli :-)
za dużo rarów, to jużnie rary :C
// Ghazbaran na luminerze 4 min temu
#up: Omg idioci. Rara się zdobywa.
No nieźle.
Ale nie czasem fake? Prawie wszyscy full hp...
Jak to wypada b.rzadko to bez obaw, bo np: dwarven ring też niby rzadko leci z dwarfa, i tylko 2 razy w życiu wyciągałem.
Zipper